hadigol مدیر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 659 عنوان مامان ها و خانمای باردار بیان نتیجه سونوگرافی | مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 17 پست سلام دوستان امروز رفتم سونوگرافی گفتن۳۴هفته ۱روزمه تاریخ زایمان ۱۸خرداد هستش دکتر گفت دوهفته زودتر انجام میدم وقت زایمان طبیعی۳۱خرداد بود خدایا مرسی بخاطرهدیه قشنگت الهی هرکس بچه میخواد خدابهش بده 1398/02/21 | 19:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_دو عضویت: 1392/03/09 تعداد پست: 1939 من هر دو رو دوست داشتم عزيزم گرچه هر دو محاسن و معايبي دارهولي به نظرم چون تو بيحسي ني ني رو ديدم راضي تر بودماين بار هم بيحس ميكنم ان شاالله
hadigol مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 659 من هر دو رو دوست داشتم عزيزم گرچه هر دو محاسن و معايبي داره ولي به نظرم چون تو بيحسي ني ني رو ديدم ... به سلامتی عزیزم انشاالله صحیح وسالم به دنیا بیاد خدایا مرسی بخاطرهدیه قشنگت الهی هرکس بچه میخواد خدابهش بده
روزهای_خوب_زندگی عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 3803 سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافی و تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید