2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بایدکاملا پاک باشی ؟ من امروز ۵پریودم بود رفتم انجام بدم گفت باید لکه بینی داشته باشی یکم .انجام نداد گفت برو ماه بعد بیا

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
وای منم دوسه روز دیگه نوبت دارم اما بدون بیهوشی

درد نداره بابا..مثه درد پریوده اونم کمتر از ۵دقیقه

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
درد داشتت؟؟؟

من ک هیچی نفهمیدم قبل اینکه حتی بهم دست بزنن دکتر بیهوش امپول زد تااومدم بگم سرم گیج میره هیچی نفهمیدم وقتیم بهوش اومدم ی ذره سرگیجه دارم دلمم مثه درد پریودی درد میکنه الان از درد موقع عکسش هیچی متوجه نشدم همسرمم تو تمام مراحل کنارم بود

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱
من ک هیچی نفهمیدم قبل اینکه حتی بهم دست بزنن دکتر بیهوش امپول زد تااومدم بگم سرم گیج میره هیچی نفهمی ...

خب عکس رنگی مثه همون درد پریوده فقط الکی بیهوش شدی .تو درد پریودو کشیدی ک

وای منم دوسه روز دیگه نوبت دارم اما بدون بیهوشی

من خیلی استرسیم وقتی استرس میگیرم قلبم درد میگیره و تپش قلب میگیرم اونجام خیلی میترسیدم دست و پام میلرزید قبلش اما وقتی بهوش اومدم باورم نمیشد تموم شد اگع بازم مجبور باشم میرم اما بازم با بیهوشی چون هیچی نفهمیدم

خب عکس رنگی مثه همون درد پریوده فقط الکی بیهوش شدی .تو درد پریودو کشیدی ک

اخه میگن استرس رحم و منقبظ میکنه و لوله هارو بسته نشون میده کلا 45 دقیقه طول کشید شاید بگم ی ربع بیهوش بودم