2777
2789
عنوان

وقتی شرایط جدا شدن نداری

146 بازدید | 7 پست

🌺

🌀💠وقتی که هیچ شانسی برای تغییر همسرت نداری و دلایل خوبی داری که او را ترک نکنی ( یعنی می خواهی با او ادامه بدهی ) ، تنها راه باقی مانده این است که او را به همان صورتی که هست بپذیری .

🌀💠اجازه بدهید همسرتان همان گونه ای که هست باشد و به جای این که سعی کنید او را تغییر دهید ، برخودتان تمرکز کنید . منظور از این حالت این نیست که با بی تفاوتی او را به حال خود رها کنید یا تسلیم او شوید ، بلکه او را به همان شکل که هست بپذیرید

🌀💠پذیرش ، فرایند فعالی است که می تواند زندگی سراسر رنج را به یک زندگی معنادار تبدیل کند .

وین دایر

─═हई  @DrAzartash  ईह═─

┄┄┅━❅✍❅━┅┄┄

ببخشید یکی که معتاده یا خیانت میکنه چجوری میشه بزاری خودش باشه؟

متن میگه 

اگه شرایط تغییر دادن نداری 

قصد ترک کردن هم نداری 

پس بپذیر چون اینطوری توی یه تلاش بیفایده فرسوده نمیشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید یکی که معتاده یا خیانت میکنه چجوری میشه بزاری خودش باشه؟

مزخرفه طرف دست بزن داره رفیق بازه تو دعوا چشمش مینده جوری زنش میزنه ک زنش هیچ امنیت جانی نداره نخود تو دهنش خیس نمیخوره غیرت نداره ادم با چیه این سازش کنه

پسرم❤👦
متن میگه  اگه شرایط تغییر دادن نداری  قصد ترک کردن هم نداری  پس بپذیر چون اینطوری ...

به نظر من آدم خیانت ببینه در هر صورت فرسوده میشه، مگه اینکه خودش بره دنبال مستقل شدنش و شرایطشو عوض کنه. خیلیا از ترسه که فقط تحمل میکنن

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
مزخرفه طرف دست بزن داره رفیق بازه تو دعوا چشمش مینده جوری زنش میزنه ک زنش هیچ امنیت جانی نداره نخود ...

متن رو بخوانید 

این متن اصلا توصیه ب سازش نمیکنه 

میگه وقتی هیچ شانسی برا تغییر ندارید .......

به نظر من آدم خیانت ببینه در هر صورت فرسوده میشه، مگه اینکه خودش بره دنبال مستقل شدنش و شرایطشو عوض ...

کسی که خیانت دیده و یا حتی به هر دلیلی از همسرش راضی نیست 

یک .شرایط تغییر داره ..پس تغییر میده 

دو .امکان جدا شدن داره ...پس جدا میشه 

سه ..یک و دو ب دلایلی ممکن نیست پس بپذیره که کمتر صدمه ببینه

کسی که خیانت دیده و یا حتی به هر دلیلی از همسرش راضی نیست  یک .شرایط تغییر داره ..پس تغییر مید ...

خب من میگم مورد سه رو در همه موارد قبول ندارم، چون یه چیزایی رو میشه پذیرفت یه چیزایی رو نمیشه، خودتم بزنی به اون راه بازم آسیب میبینی و زندگی سالمی نداری

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗