2777
2789

عزیرای دل همرو یکجا مینویسم. 

خانوما چرا انقدر عادت کردیم به مردا بد بین باشیم حضورشون داخل سایت نه تایید میکنم نه تکذیب اما سایت عمومیه سر درش نزده زنانه . اگر انقدر مقید هستیم چرا تاپیک هایی که راجب مشکلات نینی هاست پشه داخلش پر نمیزنه ؟ مادر بیچاره باید کلی دروغ داخل عنوان بنویسه شاید یکی بره کمکش کنه . یه تاپیکی الان بودم اقا میگفت وجدانم قبول نمیکنه بدون زنم برم دوچرخه سواری همه مسخرش کردن . واقعا چرا ؟ چرا فک میکنین همه مردا دست بزن دارن همشون فحاشن ؟ بابا بخدا مرد خوبم داریم . مگه ما زنا هممون فرشته ایم؟ الان زن بد کمه داخل جامعه؟ بدی زن و مرد نداره بین همه هست . با این چیزا فقط یاد اون اقا هم داشتن میدادن که زیادی به زنت توجه میکنی برو تنهایی خوش بگذرون . یعنی فقط داریم ترویج میدیم که زن خوب مردا بد اگرم یک مرد خوب داخل دنیا مونده باشه از بس مسخرش میکنین اونم میگه منم بد بشم بهتره . یکم مهربون باشیم باهم . 

من شاخ ندارم

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

منم اونجاگفتم مسخره نكنيدشوهرمن جزمردايي كه تا دم درهم بدون من نميره

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😶خوب 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بعضيايادگرفتيم عشق بين بقيه رانبينيم چندشمون بشه

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

ی  عده باید درمان بشن

تحت درمان باشن

بسيار منی کـرد و ز تقدير نترسیدبنگر که ازين چرخ جفا پيشه چه برخاست ، دوست دخترم قد۱۷۵ ،دانشجوی پزشکی چشم رنگی کله پاچه هم بلد بپزه(فکرکنم دوسش داشته باشم)، بیشتر باهم تاپیک میزنیم، چندشمون میشه از متاهلهای آویزون ک نوشتیم نیان اما تا شارژشون تموم نشده ول کن تاپیک نیستن، میدونیم میدونین چی میگیم!!! 

علت اینکه تاپیک های مربوط به نی نی ها خلوته این هست که اینجا مجرد هم هست ، این هست که چیزی که مربوط به پزشکی باشه نمیشه دربارش نظر داد چون کوچکترین اشتباهی یک عمر وجدان درد داره 

حتی تاپیک های خواهر شوهر مادر شوهری هم همینه 

اگه اشتباه قصاوت کنیم و روی ذهن استارتر نظر منفی بزاریم گناه داره 

اما خیلی مرد ها هستن که عاشق زن و زندگیشون هستن و این اصلا تعجب نداره و محال نیست

علت محالفت با حضور مردان هم نوع برخورد اون ها ، درخواست های دوستی و ... هست وگرنه کسی کاری به کار کسی نداره 

هر چند به نظر من مرد وقت نداره بیاد نی نی سایت ، اونام خاله زنک هست که قاطی زن هاست یا میشه بهشون گفت نر نه مرد .

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍