2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معمولیه مثلاالان نیمساعت جمع وجورکردم گوشی گرفتم دستم بعدش بایدبرمذسراغ اشپزخونه زیادهلاک کارخونه نیستم کاملامعمولی

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
من شب بچه ها میخوابن جمع می‌کنم صبح به ساعت ده نرسیده انگار سونامی اومده ولی معمولا خیلی نامرتب نیس ...

برا ما هم خلوته ولی بعضی اوقات خیلی گشاد میشم

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂

بهترین راه واسه اینکه خونه تمیز باشه اینه که وسایل اضافی که همیشه لازم ندارین و جمع کنین بزارین تو کمد و کابینت . وقتی خلوت باشه صبح پا میشی یه دستمال و جارو میکشی تموم میشه. هرچیم استفاده میکنین همون موقع جمع کنین

اولین رازش داشتن خونه یبزرگه

دومین رازش داشتن اتاق خواب به تعداد دو الی سه 

سومین رازش داشتن کمد دیواری همون دو سه تا

بعدش دیگه هیچکاری نداری روزی نیم ساعت  تمیز کاری حله دیدم که میگم

حالا خونه ی ما کوچیکه یه اتاق خواب داره کمد دیواری هم نداره صبح تا شب مشغول تمیز کاری بازم شلوغ و شلخته دیده میشه

من معمولا نمیزارم ظرفی بمونه،شب بعدآشپزی گاز رو تمیزمیکنم،صبح ها بیدارکه شدم کارام رومیکنم

نمیزارم خونه بهم بریزه

بچه هم ندارم شوهرم هم زیاداهل بریز وبپاش نیست

اگرهم بریزه فدای سرخودش وخودم

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤

همیشه که تمیز نیست ولی دوتاپسر 4ساله و2سال وسه ماهه دارم که سعی میکنم زودتر از بچه هااز خواب بیداربشم وبعداز آناده کردن صبحانه ومقدمات ناهار کارای اون روز خونه رومیکنم مثلا در هفته دوبار جاروبرقی ،دوبار سرویس،دوبار گردگیری وسرامیک دارم که روزای خودش انجام میدم ومعمولا اگه جایی مثل گاز یاسینک و...کثیف بشه همون لحظه تمیزز میکنم،انروز سحر ماهی سرخ کردم امروز کار اولم تمیز کردن گاز وچدن هاش بود،بقیه روز هم بچه هام رومیبرم بیرون وپارک وبازی،الان تو وانشون آب بازی میکنن منم پیششون نی نی سایت گردی،در کل هروز کارام رومیکنم تا مرتب باشه

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

من یکی زنگ بزنه بگه تا نیم ساعت دیگه خونتم توی همین نیم ساعت همه کاری میکنم شوهرمم میگه تو هر موقع زنگ در خونت بزنن نمیدونی چجوری جمع کنی

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
ول کن بابا دختر هتل نیست که همیشه مرتب باشه  من یکم وسواسم والا جمع نمیکردم

اخه خانواده شوهر خیلی عنترن بدون اینکه خبر بدن میان منم اگه تنها باشم درو باز نمیکنم بهونه میارم که خواب بودم یا حموم بودم

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂