2777
2789
میخوام بفروشم برا رهن خونه به نظرتون بزارم یه هفته دیگه؟ 

نمیتونی ازکسی قرض کنی؟خیلی زوره برای رهن خونه طلا بفروشی

دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤

توروخدا جو ندین اینجور وقتها  اگر نیاز ندارین نخرین اگه ارزش پول براتون مهمه که هدر نره  وسیله خونه بخرین مطمنا همه همیشه نیاز به یکسری وسیله دارن وه همیشه هم روز به روز گرون میشه  

ننیفهمم چرا تقی به توقی میخوره همه میرن دنبال طلا

همه همین دیشب صاحب پول شدن؟؟  دوماه قبل زلا سیصدو خورده ای بودچرا اون موقع نخریدین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا جو ندین اینجور وقتها  اگر نیاز ندارین نخرین اگه ارزش پول براتون مهمه که هدر نره  و ...

اره الان میریم چهارتا یخچال میخریم میذاریم تو اشپزخونه

چه حرفایی میزنی ها😂😂😂

دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤
من شنیدم چند روزی اوج میگیره و بعدش حیلی پیاد پایین ب ثبات میرسه ... خریدنش واقعا ریسکه ...

پس بریم بفروشیم😅  

من تکپوشم شکسته.باید بفروشم نو بخرم.

نظرم اینه بفروشم امروز و یه هفته دیگه بخرم یه چیزی بجاش😁

ولی نکنه گرون تر بشه 😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
اره الان میریم چهارتا یخچال میخریم میذاریم تو اشپزخونه چه حرفایی میزنی ها😂😂😂

پوله طلات به چارتا یخچال میرسه؟؟؟  والا فکر بدی هم نیست برا سرمایه گزاری

من نمیدونستم برا رهن میخوای فکر کردم میخوای طلا بخری

درکل آدمهایی که وارد بازی طلا میشن برا سرمایه گزاری فقط  آدمای جالبی تیستن من خیلی بدم میاد از این بازی دلار و طلا  ولی قبول دارم پول داره بی ارزش نیشه و باید باهاش کاری کرد   ولی هر کاری حز طلا و دلار