2777
2789
عنوان

مهمان دارم چه مهمانی 😀

479 بازدید | 19 پست

سلام خانوما  من دوستام خودشونو دعوت کردن خونم😂😂😂😂 حدود بیست و  پنج نفرن 

به نظرتون اینارو بپزم خوبه؟  

افطار:

سوپ جو. شله زرد  نون پنیر سبزی خرما  چای  بامیه 

شام :

زرشک پلو  کوکو مرغ  سالاد دوغ نوشابه  ترشی  

یه دوستمم میخاد قلیه ماهی بپزه بیاره 

از شب قبلش مرغ و سرخ کنم  و کوکو درست کنم  خراب میشه؟؟

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه کوکو درست نکن خب.همون زرشک پلو با مرع کافیه.

اخه میترسم کم باشه

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
اره خیلی خوبع، ولی یکم زیاد نیست؟ نه خراب که نمیشه  ولی واجبه انقد تجملات  یه رقم درست ...

اره خب  خونه دوتاشون دعوت بودیم همینجوری  درست کردن منم خجالت میکشم کم باشه😟😟😟😟   ولی خو بیست و پنج نفرن همهشکمو ماشالله😂

فک کردم منم جزو مهموناتم که...     خب اشکال نداره     نمازه روزه هاتون قبول خ ...

بفرما گلم😂😂😂