2777
2789

سلام

من یه ساله اومدم خونه خودم

کلا زمانی که خونه مامانم بودم مرتب کردنم در حد اتاقم بود،  اشپزخونه هم در حد دستمال کشیدن و ظاهرش و تمیز کردن خیلی بلد نیستم مرتب اساسی بکنم

مثلا از این مدلا که کمدا همه یه نظم عالی داره و اینجور چیزا

الانم خونه زندگیم شلوغ نیستا ولی دوس دارم همش برق بزنه از تمیزی ولی تنبلم و خیلییییی کند پیش میرم

آشپزخونمم کوچیکه و مشکل کمبود جا دارم

وقتی شروع میکنم به مرتب کردن دیگه به این راحتیا تموم نمیشه

از اونطرف کار هنری میکنم،  مثلا یه کار کوچیک میخوام بکنم عاشق اینم که همه وسایلم دورم باشه و هرچی هم مبارزه میکنم با این رفتار تهش میبینم همه وسیله هام و به مرور آوردم دورم

یه مشکل دیگه هم دارم اینکه صبح خیلی دیر بیدار میشم

شوهرم 8 میره میگم دیگه نخوابم، میگه کاری نداری که بخواب میخوای بیدار بمونی چیکار

منم میخوابم یهو یازده بیدار میشم

کسی راهی تجربه ای چیزی بلده بگه بلکه من اینقدر از نظر روحی اذیت نشم؟ 

کلا هم هروقت هرکس میگه بیا خونمون میگم اونقدر خونمون کار دارم همه میگن چرا کارای تو تموم نمیشه،  ولی هیچوقت خونه ما باب میلم نیست مگر وقتی کارگر میاد

معجزه زندگی من...خدایا شکرت

اگر اتاق اضافی داری کارهای هنریت رو اونجا انجام بده و بیرون رو ریخت و پاش نکن

هرچیزی که برداشتی ،بلافاصله بعد از استفاده تمیز کن و سرجاش بذار اینطور خونه ت ریخت و پاش نمیشه

برای صبحت برنامه بذار

مثلا خرید یا باشگاه یا کلاس یا پیاده رویت رو بذار برای صبح که مجبور باشی بیدارشی

زمان تعیین کن

مثلا بگو تا ساعت چهار و ده دقیقه باید آشپزخونه تمیز شده باشه

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
اگر اتاق اضافی داری کارهای هنریت رو اونجا انجام بده و بیرون رو ریخت و پاش نکن هرچیزی که برداشتی ،بل ...

ممنون عزیزممممممممم

ساعت گذاشتن خوبه مرسی

معجزه زندگی من...خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.