2777
2789
عنوان

کسی برای زگیل دست یا پا از سرکه سیب استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7111 بازدید | 27 پست
اسی شیره انجیر هم بزنی اثر داره تو فصل انجیر قبل از اینکه خوب برسه برو سراغ درختش انجیر کال رو از دم ...

شیره انجیر زدم ولی متاسفانه اثر نداشته اصلا، سرکه سیب زدم یه کوچولو سیاه شده، امیدوارم این روش جواب بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر زگیلات خوب شدن?چ راهی جواب گرفتی?

سلام عزیزم

بله خوب شد خداروشکر

زگیل انگشت من همینجور داشت بزرگ میشد، سیر، شیره انجیر، سرکه ی سیب و .... هیچی جواب نداد

تو اینستا یه خانم دکترو پیدا کردم که یه داروی گیاهی درست کرده بود و با اون زگیلو برمیداشت، رفتم پیش اون زگیل کنار انگشتمو برداشت، با اینکه نوشته بود بدون درد ولی من مردم از درد، فشار افتاده بود بیحال شده بودم دیگه نذاشتم زگیلای پامو برداره اومدم خونه، یکی دوتا دارو هم داد که بزنم رو زخمم، نزدیک عروسیمم بود استرس داشتم که خوب نشه، ولی خداروشکر خوب شد و در کمال ناباوری با برداشتن زگیل دستم زگیلای پام هم خود بخود رفت😍😍😍

سلام عزیزم بله خوب شد خداروشکر زگیل انگشت من همینجور داشت بزرگ میشد، سیر، شیره انجیر، سرکه ی سیب و ...

سلام عزیزم خداروشکر که رفتن، من آخرش رفتم فریز کردم بعضیاشونو ، بعضیاشونم سوزوندم، سیستم امنی بدنتو  تقویت کن

وتامین سی ،فولیک اسید، زینک، منیزیم، ویتامین دی، ویتامین ای مصرف کن

با زندگی نساز،زندگی رو بساز.
سلام عزیزم بله خوب شد خداروشکر زگیل انگشت من همینجور داشت بزرگ میشد، سیر، شیره انجیر، سرکه ی سیب و ...

سلام ببخشید منم مشکل زگیل دارم چند ساله روی دست و پا و پیشونی گردن، زگیل دارم و داره بیشتر میشه تورو خدا بگو چیکار کنم تا خوب بشن اسم دارویی که اون خانوم داد بهت رو میگی😥

برای شادی روح مادر نازنینم یه صلوات بفرستین😘😘
سلام ببخشید منم مشکل زگیل دارم چند ساله روی دست و پا و پیشونی گردن، زگیل دارم و داره بیشتر میشه تورو ...

سلام عزیزم، ببخشید من خیلی وقت بود نی نی سایت نیومده بودم

تو اینترنت سرچ کنید دکتر مهدیس مجتبایی، وقت بگیرید برید مطبشون براتون برمیدارن، دارو رو خودشون درست میکنن اسمشو نمیدونم

عزیزم میشه ادرس پیج اون خانم رو بدید منم به  زیگیل دست و پا دچار هستم

سلام عزیزم، ببخشید که دیر جواب میدم

تو اینترنت یا اینستا سرچ کنید دکتر مهدیس مجتبایی، وقت بگیرید ازشون برید مطبشون براتون بر میدارن، معمولا یه دونه زیگیل که برداشته بشه بقیه زیگیلا هم بعد از یکی دو ماه ناپدید میشن

بببخشید نوع و شکل زگیلای پا و دستتون چطور بود؟ به اصطلاح منگوله ای بود یا از اینا که برجسته و پهن تر و بزرگتر میشن به رنگ پوسته بدن؟

من زگیل کف پا داشتم کل دو تا پام رو گرفته بود هر جا میرفتم کرایو میکردن دوباره عود میکرد کلا خجالت می‌کشیدم جایی برم و یه دکتر طب سنتی به نام آقای کاظمی درمانم کرد و تمام و دیگه عود نکرد شمارشو براتون میفرستم برای درمان هماهنگ کنید

09367461816

سلام عزیزمبله خوب شد خداروشکرزگیل انگشت من همینجور داشت بزرگ میشد، سیر، شیره انجیر، سرکه ی سیب و ... ...

سلام وقتتون بخیر.ببخشید برای درمان زگیل که به خانم دکتر مراجعه کردید جای لک و زخمش موند.زگیلهای شما از چه نوعی بود؟ماده ای که روش زدن درد داره؟

منم روی پاهام همین مشکل را دارم