درمانش برگ گل همیشه بهار و سرکه انگوره،برگارو له کن با سرکه خمیر درست کنم یه شب تا صبح ببند رو زگیل آب روآتیشه امتحان کردم که میگم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
عزیزم یه درمان بهت میگم فقط همونو انجام بده من کف پام و بین انگشتام وحشتناک شده بود هر دکتریم میرفتم و دارو و درمان خانگی جواب نمیداد . شنیدم که پارو بزاری تو آب خنک و روان مثه رودخونه و یه نیم ساعت نگه داری و دیگه تو فکرش نری چند وقت بعد که از خواب پا میشی هیچ اثری ازش نمیمونه. منو داداشم با این روش واسمون معجزه شد و خوب شدیم انگار نه انگار که پامون اون میخچه های وحشتناکو داشته
درمانش برگ گل همیشه بهار و سرکه انگوره،برگارو له کن با سرکه خمیر درست کنم یه شب تا صبح ببند رو زگیل ...
با یه بار گذاشتن از بین میره؟ من کنار ناخن انگشت دستم زده، دکتر رفتم بهم کرم ترک کف پا داده، تااازه دکترشم مثلا خیلی خوب بوده، واقعا از دکترا ناامید شدم
با یه بار گذاشتن از بین میره؟ من کنار ناخن انگشت دستم زده، دکتر رفتم بهم کرم ترک کف پا داده، تااازه ...
برا من شب گذاشتم صبح کنده شده بود میخچه
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
آهاااان😂😂😂😂😂😂 ببخشید آب دریا رو هم شنیدم البته پامو تو اب رودخونه هم حدود یه ربع گذاشتم &nb ...
خخخخخخ بیشتر بزار چند بار امتحان کن مطمین باش میره واسه من وحشتناک بود خودم از مام میترسیدم میخواستم دیگه جراحیشون کنم یه شب از خواب پا شدم کف پام مثه کف پای بچه صاف و تمیز بود
اسی شیره انجیر هم بزنی اثر داره تو فصل انجیر قبل از اینکه خوب برسه برو سراغ درختش انجیر کال رو از دمش بچین بعد فشار بده شیره ی سفید میده بمال رو زیگلات ولی زود نشور چن ساعت نگه دار و تا چن روز ادامه بده