2777
2789
همدان.ملایر.اب و هواش الان عالیه و پرازپارک هاو مکانهای گردشی.هتل هم داره.ضمنافاصلش تاتهران۴_۵ساعته.

اره عزیزم همدان پیشنهاد عالیه مخصوصا که چند سال همدان زندگی کردیم الانم هوا خوبه اونجا،احتمالا همدان و اوکی کنیم،ممنون از پیشنهادت مهربون❤️❤️

🧿
برو قمصر و کاشان .فصل گلاب گیریه هواش هم خوبه . حیف من امتحانات پسرمه وگرنه میرفتم 😥

عزیززززززم،حتما پیشنهادش و به همسرم میدم،مخصوصا این که خیلی کوچیک بودم رفتم کاشان،سوهرمم اصلا نرفته،پیشنهاد خوبی بود عزیزم،ممنونم❤️❤️🌺

🧿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزیزم همدان پیشنهاد عالیه مخصوصا که چند سال همدان زندگی کردیم الانم هوا خوبه اونجا،احتمالا همدان ...

قربونت انشالله ب سلامتی برید و خوش بگذره.اگه رفتیدهمدان ازملایرم دیدن کنید ضررنمیکنید.سپغاتیاشم عالیه

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤
💥💥💥 فقط شمال نرو. شرجی در حد تیم ملی. شبا بدتر از روزا. حالا این نظر منه. وگرنه هر کی یه جور آ ...

دقیقااا،هفته پیش طرف محموداباد بودم،روزا واقعا سخت بود ولی غروب به بعد خنک میشد

🧿
تبریز عششششششق منه،یبار رفتم عالی بود،مخصوصا زمستونش که یخ بندون یجورایی

الان هوا عالیه

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

قربونت انشالله ب سلامتی برید و خوش بگذره.اگه رفتیدهمدان ازملایرم دیدن کنید ضررنمیکنید.سپغاتیاشم عالی ...

حتما عزیزم،دست گلتم درد نکنه،ممنون از پیشنهاد قشنگت❤️❤️🌺🌺😘😘

🧿