2777
2789
همدان.ملایر.اب و هواش الان عالیه و پرازپارک هاو مکانهای گردشی.هتل هم داره.ضمنافاصلش تاتهران۴_۵ساعته.

اره عزیزم همدان پیشنهاد عالیه مخصوصا که چند سال همدان زندگی کردیم الانم هوا خوبه اونجا،احتمالا همدان و اوکی کنیم،ممنون از پیشنهادت مهربون❤️❤️

🧿
برو قمصر و کاشان .فصل گلاب گیریه هواش هم خوبه . حیف من امتحانات پسرمه وگرنه میرفتم 😥

عزیززززززم،حتما پیشنهادش و به همسرم میدم،مخصوصا این که خیلی کوچیک بودم رفتم کاشان،سوهرمم اصلا نرفته،پیشنهاد خوبی بود عزیزم،ممنونم❤️❤️🌺

🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم همدان پیشنهاد عالیه مخصوصا که چند سال همدان زندگی کردیم الانم هوا خوبه اونجا،احتمالا همدان ...

قربونت انشالله ب سلامتی برید و خوش بگذره.اگه رفتیدهمدان ازملایرم دیدن کنید ضررنمیکنید.سپغاتیاشم عالیه

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤
💥💥💥 فقط شمال نرو. شرجی در حد تیم ملی. شبا بدتر از روزا. حالا این نظر منه. وگرنه هر کی یه جور آ ...

دقیقااا،هفته پیش طرف محموداباد بودم،روزا واقعا سخت بود ولی غروب به بعد خنک میشد

🧿
تبریز عششششششق منه،یبار رفتم عالی بود،مخصوصا زمستونش که یخ بندون یجورایی

الان هوا عالیه

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

قربونت انشالله ب سلامتی برید و خوش بگذره.اگه رفتیدهمدان ازملایرم دیدن کنید ضررنمیکنید.سپغاتیاشم عالی ...

حتما عزیزم،دست گلتم درد نکنه،ممنون از پیشنهاد قشنگت❤️❤️🌺🌺😘😘

🧿