2777
2789
عنوان

روزه در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 26 پست
مثلامیخوای بگی زیادی مومن وباخدایی؟؟؟ آخه افراط وتفریط هردوگناهه توهمون دینی که داری شورشو درمیاری ...

خودشیرینی نمیکنم عزیزم روزه نگرفتن واسه همه آسون نیست 

منم میدونم خدا چی گفته شورشو در نمیارم خدا گفته بستگی به بدن داره و اگه بترسی که برای بچه ضرر داشته باشه نباید بگیری

خب تا الان نمیترسیدم ضرر داشته باشه وگرنه منم دلم نمیخواد آسیبی به بچم بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگیر خواهر جان. زن باردار به هیچ وجه نباید حس گرسنگی بهش دست بده‌. با گرسنگی کشیدن ماده ای به اسم کتون در خون افزایش پیدا میکنه که رو جنیین تاثیر بدی میزاره و باعث زایمان زودرس و سقط میشه. لطفا به اون طفل معصوم آسیب نزن. روزرو بعد قضاشو وقت هست بگیری

خودشیرینی نمیکنم عزیزم روزه نگرفتن واسه همه آسون نیست  منم میدونم خدا چی گفته شورشو در نمیارم ...

بستگی به بدن رو واسه اونایی گفته که پیرن مثلا یا مریضی خفیفی چیزی دارن

زن حامله وشیرده و کسی که دارو مصرف میکنه وقطع دارو برابدنش خطرآفرینه مثل دیابتی ها وقلبی ها   مطلقا ممنوعه    حتی گناهه

چون خداگفته این بدن دست شماامانته

نبایداذیتش کنی....حالا که تازه دیگه شما دونفرین...

نترسین  بخاطر یه سال روزه نگرفتن توبارداری خداکسی روبه صلابه نمیکشه

روزه توحاملگی؟

واقعاااا   خنده دار و ازیه طرفم به خاطر طرزفکرتون تاسف آوره

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏