2777
2789
عنوان

ذکر برای انتقام

1031 بازدید | 8 پست

سلام ب همگی

چندوقتیه عزیزانم مورد ظلم ی عده از خدا بیخبر واقع میشن هرکاری ام میکنیم از دادگاه و شکایت بازم اونا ی قدم جلوهستن... خیلی آشفته ام بخاطر خانوادم هرچی ذکر و راز و نیاز بلد بودم انجام دادم اما ب محض تنها شدنم یا مخصوصا وقت خوابیدن فکرش و عاقبت این داستان آشوبم میکنه... از طرفی میخوام انتقام بگیرم ولی نمیدونم چجوری از طرفی میگم واگذارتون میکنم ب خدا اما بازم دلواپسم دلم میخواد گرفتاریشونو ب چشم ببینم و دلم خنک شه

شما راهکاری بلدین ذکری سوره ای دعایی برای دفع این حیوونای شرور؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدا اگه قرار باشه  با دعای هر کس برا اون یکی شر و بدبختی بفرسته که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه 

و‌مطمئن هم باش عدل خدا اجازه نمیده اگه واقعا انسان های بدی هستن راست راست راه برن 

دلتو از کینه خالی کن  خدا خودش جای حقه

کتاب گنجهای معنوی   ازکتابخونه ها هست بخر

پر ازدعاها و صلوات های خاصه  

دعای گشایش کار

دعای بچه دارشدن

دعای چشم زخم

دعای زیادشدن رزق وروزی

وهزارتا دعای دیگه که از پیامبرواماما به روایت مونده و دعای جادوگری وفالگیرانیستن   دعاهایی هستن که ازاحادیث و اماما و مفاتیح وقران جمع آوری شدن

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
کتاب گنجهای معنوی   ازکتابخونه ها هست بخر پر ازدعاها و صلوات های خاصه   دعای گشایش کار ...

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏