2777
2789

سلام

تا الان مامان؛ خاله؛ برادر و خواهرم انجام دادن

عمل تقریبا سرپایی هست

یعنی از صبح تا عصر بستری هستی

ولی بیهوشی کامل داره

اگر پیش دکتر خوب و یه مرکز درمانی خوب باشی کاری نداره

خیلی ساده است 

سلام تا الان مامان؛ خاله؛ برادر و خواهرم انجام دادن عمل تقریبا سرپایی هست یعنی از صبح تا عصر بستر ...

ممنونم این لوله که میزارن اذیت میکنه؟ مراقبت های بعد از عمل چیه؟ مامانم جراحی داره می‌خوام بدونم چه قدر باید مرخصی بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم این لوله که میزارن اذیت میکنه؟ مراقبت های بعد از عمل چیه؟ مامانم جراحی داره می‌خوام بدونم چه ...

۱ روز مرخصی

صبح میرید تشکیل پرونده میدین و تست ها و آزمایش های قبل عمل رو انجام میدن

مثلا ساعت ۷ اونجا باشید تا ۹ تمام میشه

بعد میرن اتاق عمل

بسته به تعداد بیماران دکتر البته

خود عمل و ریکاوری بعدش نهایت ۲ ساعت

ظهر تو کلنیک سوپ میخوره بیمار

حدود ۲ به بعد هم ترخیص میکنن

یه نخی از عمل تو بینی میمونه که هفته ی بعد فکر کنم باید کشیدش ( البته آخرین بار برای حدود ۷ سال پیش هست_بعضی هاش رو یادم نیست)

عصر هم بیان منزل خستگی بیهوشی با بیمار هست

نهایتا فرداش خوب خوبن

ان شاءالله عمل مامانت به خوبی و خوشی انجام بشه

راستی  خود لوله خیلی مشکلی ایجاد نمیکنه ولی کمی بینی رو به بوها حساس میکنه  مامان من تا ...

من بینیم رو عمل کردم مجرای اشکیم رو نمیشه عمل کرد؟ هزینه اش با تامین اجتماعی چقدره؟ من وضع مالیم خوب نیست. چقدر بعدش میتونم درس بخونم؟

حسبی الله🌹
من بینیم رو عمل کردم مجرای اشکیم رو نمیشه عمل کرد؟ هزینه اش با تامین اجتماعی چقدره؟ من وضع مالیم خوب ...

سلام

اگر تهرانی بیا بیمارستان طرفه عمل کن

هم دولتی هست و هم خود پزشک متخصص عمل میکنه.

اینکه چند وقته عمل کرده باشی مهم هست.

قطعا دکتر بهتر راهنماییت میکنه.

عمل کنی، فرداش عادی به زندگیت ادامه میدی، روز عمل هم چون صعف داری دوست داری استراحت کنی وگرنه همه چی عادی عادی پیش میره.

ان شاءالله سلامت باشی

سلام اگر تهرانی بیا بیمارستان طرفه عمل کن هم دولتی هست و هم خود پزشک متخصص عمل میکنه. اینکه چند و ...

سه روز میگن چشم رو میبندن راسته؟ من مهر دانشگاه دارم💔💔💔 چند روز بعد کلی باید شهریه بدم

حسبی الله🌹