2777
2789
عنوان

زمان پریودی بعد از آمپول hcg

358 بازدید | 9 پست

بچه ها چند روز بعد آمپول hcg پریود شدید؟ 

و اینکه برای شمارش روز آمپول زدید رو هم حساب میکنیم؟ 

لطفا بگید و اینکه کسی بوده روز بعد ۲۸ سیکل بیبیش مثبت بشه ؟ قبلش نشه با توجه ب اینکه امپولم زده

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

دقیقا ۱۴ روز بعدش😔

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لکه بینی نداشتم دقیقا روز ۱۴ پریود لعنتی اومد

یادم نیست که روز آمپول هم حساب کردم یا نه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
لکه بینی نداشتم دقیقا روز ۱۴ پریود لعنتی اومد یادم نیست که روز آمپول هم حساب کردم یا نه

ممنون جواب دادی عزیز

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
یعنی هیشکی امپول نزده نمیدونه؟ همه خداروشکر طبیعی باردار شدن؟

من نزدم عزیزم ولی شنیدم ۱۴روز بعدش پریودی میاد یا اگه هم نیومد اثرش میره

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰