2777
2789
عنوان

دعاکنین

121 بازدید | 13 پست

لحظه افطار برای منم دعا کنین دلم خیلی گرفته خسته شدم وسط زمین واسمونم کار دادگاه تمومی نداره همش دوندگی همش خرج این مرتیکه هم به جای اینکه ادب بشه شیر شده دعا کنین خدا نسل هرچی زن هرزه است که زیر پای مردمتاهل میفته رو برچینه هرچی مرد بی غیرته که چشمش به جای زن خودش دنبال زنهای دیگه است رو هم نابودکنه دلم فقط برای بچه بی گناهم میسوزه خونه پدری هم که با وجود بچه حمایتی نیست تازه سرباری اجازه ی استقلال هم بهت نمیدند پولی هم نیست دادگاه هم که برای هر یک ریالی که میخوای ازاون مرتیکه بگیری باید صدتا شکایت بکنی وکلی تو نوبت باشی تازه اگه اثبات کنی

بخاطر ی زن دیگه میخای جدا بشی؟

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل توام طلاق نمیده.پوووول دارم میدمااااا.بابای بیچارم. دعاکنید واسه منم بچه ها قوربونتون

خودم طلاق میخواستم‌ولی اون پیش دستی کرده گفت توکه نمیخوای منم نمیخوامت خود عوضیش رفته درخواست طلاق داده ولی مملکت اسلامی ما بااعسار مرد از همین اول میخواد مهر رو قسطی کنه منم اعتراض زدم رو اعسارش منتظرم ببینم چی میشه اینقدر راحت میتونند زن رو طلاق بدند همه اموالشم یا به اسم مامانشه یا با قولنامه سوری به تاریخ یکسال قبل فروختتش 

بخاطر یک زن دیگه جدا نشو بمون بجنگ زندگیتو پس بگیر بخاطر بچت  

یه زن که نیست از سال ۸۹تقریبا هر شش ماه یکیه یبارم با زن داداشش بود یبارم با یه دختر ۱۷ساله بااینکه خودش ۴۲سالشه

ای بابا.چقدر واست بریدن حالا اولش

تو جلسه دادگاه اعتراض کردم به اموالش وشاهدهاش قاضی میخواست برجی۴۰۰بنویسه بخاطر دلایل من هشت تا نامه استعلام نوشت که ببرم استعلام بگیرم فقط ۴تاش نتیجه داد ۴تا دیگه اش از ترس دارایی جواب ندادند الان یک ماهه دستم بنده