به نظر شما عکس العمل یک خانم نسبت به مردی که نسبت به زندگیش بی توجهه و سر مسائل جزئی با نفرت همسرشو میزنه و شب هنگام ،تهدید به بیرون انداختن از خونه میکنه چیکار باید کرد ،چرا با تمام بدی هاش دلم تنگ میشه ،اینکه هیچ زمان پشت زن و زندگیش نبود و نه مسافرتی نه دلخوشی ،هیچی هیچی
تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی...مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پدرمن یکم اینجور بود مادرمو میزد بیخیال بود فقط خورد و خوراک.لباس بچه هاش براش مهم نبود زنش مهم نبود .یه بیخیال تمام عیار که حتی سه ساله قفل درو درست نکرده تا این حد.الان تقریبا همه بچه هاش به نوعی بدبخت هستن.ناشکری نمیکنیم اما حق ما این نبود با ابن مدارک تحصیلی و این شغل های مهمی که خواهربرادرا من دارن باید بهتر ازین ها زندگیشون بود .که متاسفانه به خاطر این رفتار پدرم و به طبع بدبخت شدن مادرم ماهم ضربه خوردیم و هنوزم که ازدواج کردیم چنتامون داریم میخوریم وخواهیم خورد.