2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش من آبی بود تا چندماهگی، مامانم تخم‌مرغ دوزرده خورده بوده 😂 

دخترم یک شب یلدا، یک ولنتاین، یک جشن تولد و یک روز زن رو تنها سپری کردی، بعد از این می‌تونی بی‌شوهر زندگی کنی 😂😂😂
نه چشمای خودمون رنگی نیست آخه بعضی میبینی بابا مامانشون چشم رنگی نیستن ولی بچه چشم رنگی میشه

تا ۷ نسل ژنش به صورت خاموش وجود داره، یعنی ممکنه مثلا پدربزرگای یکی از پدر مادرا چشم رنگی بوده باشه در حالیکه پدر مادر یا پدربزرگ مادربزرگ خود بچه رو نگاه می‌کنی هیچ کدوم اون رنگی نیستن، البته اینایی که تا چند ماه رنگی‌ان بیشتر همون مسائل تغذیه تو بارداری و این جور چیزاست ربطی به ژن نداره  

دخترم یک شب یلدا، یک ولنتاین، یک جشن تولد و یک روز زن رو تنها سپری کردی، بعد از این می‌تونی بی‌شوهر زندگی کنی 😂😂😂
بعدا عوض شد؟

آره دیگه، الان همرنگ منه، کلا شبیه همیم ولی اون بچه بود یه کم بورتر به نظر می‌رسید حتی بعد اینکه رنگ چشاش قهوه‌ای شده بود