خانومآقامحسن مدیر عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 1113 عنوان اهل دلا بیایید مشاعره غروب جمعه ای حال وهوامون عوض شه❤ | مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 36 پست از چاله بیرون میزدم تا چاه ...راهِ فرار از خویشتن باشدای تف به هرچه دل ...همان بهترآدم فقط چشم و دهن باشد 1398/02/20 | 18:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هرمان عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 16289 ما بر سر آن کوچه که افتاد گُذارَت یک شهر گواه است که مردانه نشستیم مرغ روحم که همی زد ز سره سدره صفیرعاقبت دانه خال تو فکندش در دام دردم از یار است و درمان نیز هم
خانومآقامحسن مدیر استارتر عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 1113 در دلم اهن تف دیده ی بسیاری هست وای از آن روز که بخواهم دهنی وا کنم مرا هر کس که بیرون می کشد،از گوشه خلوت!ستمکاری استکز آغوش یارم می کشد بیرون...
هرمان عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 16289 شبی از شب ترین شبها تورا من آرزو کردم و حال از شوق دیدارت پر از فریاد لبخندم ما بیغمان مست دل از دست داده ایمهمراز عشقوهم نفس جام باده ایم دردم از یار است و درمان نیز هم
خانومآقامحسن مدیر استارتر عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 1113 دوستی با هرکه کردم خصم مادرزاد شد اشیان هرجا نمودم لانه ی صیاد شد دو آوای تنهای سر گشته بوديمرها در گذرگاه هستیبه سوی هم از دورهاپر گشوديم...
آفرت عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 968 ما بر سر آن کوچه که افتاد گُذارَت یک شهر گواه است که مردانه نشستیم مرگ من روزی فرا خواهد رسیدروزی از این تلخ و شیرین روزهاروز پوچی همچو روزان دیگرسایه ای ز امروز ها دیروزها نامم ز کارنامه عشاق محو باد گر جز محبت تو بود شغل دیگرم عکاس 📷🍃 فیلم ساز 🎬🌼
خانومآقامحسن مدیر استارتر عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 1113 ما بیغمان مست دل از دست داده ایم همراز عشقوهم نفس جام باده ایم ما عاشقیم و خوشتر از این کار، کار نیستیعنی به کارهای دگر اعتبار نیستدانی بهشت چیست که داریم انتظار؟جز ماهتاب و باده و آغوش یار نیست
آفرت عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 968 ما بیغمان مست دل از دست داده ایم همراز عشقوهم نفس جام باده ایم مرغ آمین دردآلودیست کاواره بماندهرفته تا آنسوی این بیداد خانهبازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه نامم ز کارنامه عشاق محو باد گر جز محبت تو بود شغل دیگرم عکاس 📷🍃 فیلم ساز 🎬🌼
هرمان عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 16289 مرا هر کس که بیرون می کشد، از گوشه خلوت! ستمکاری است کز آغوش یارم می کشد بیرون... نازپروردتنعم نبرد راه به دویتعاشقی شیوه رندان بلاکش باشد دردم از یار است و درمان نیز هم
خانومآقامحسن مدیر استارتر عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 1113 مرگ من روزی فرا خواهد رسید روزی از این تلخ و شیرین روزها روز پوچی همچو روزان دیگر سایه ای ز امروز ... اینجا من،بستگی دارم به توبه حرف هایت،به آرامشت، به بودنت...اینجا اگر تو باشی،فدایِ سرِ هرکه که می خواهدنباشد..
خانومآقامحسن مدیر استارتر عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 1113 اینجا من، بستگی دارم به تو به حرف هایت، به آرامشت، به بودنت... اینجا اگر تو باشی، فدایِ سرِ هرکه که ... دانی که چیست دولت؟دیدارِ یار دیدن
هرمان عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 16289 مرغ آمین دردآلودیست کاواره بمانده رفته تا آنسوی این بیداد خانه بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی ... همه کارم ز خودکامی به بدنامی کشیدآخرنهان کی ماندآن رازی کزو سازند محفل ها دردم از یار است و درمان نیز هم
هرمان عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 16289 دانی که چیست دولت؟ دیدارِ یار دیدن نیست برلوح دلم جز الف قامت یارچه کنم حرف دگر یادنداداستادم دردم از یار است و درمان نیز هم
خانومآقامحسن مدیر استارتر عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 1113 نیست برلوح دلم جز الف قامت یار چه کنم حرف دگر یادنداداستادم مرا وصال نبایدهمان امید خوشست ...
هرمان عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 16289 دوستی با هرکه کردم خصم مادرزاد شد اشیان هرجا نمودم لانه ی صیاد شد در دیرمغان آمد یارم قدحی در دستمست از می و میخواران از نرگس مستش مست دردم از یار است و درمان نیز هم
خانومآقامحسن مدیر استارتر عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 1113 همه کارم ز خودکامی به بدنامی کشیدآخر نهان کی ماندآن رازی کزو سازند محفل ها این جهانپر از صدای حرکت پاهای مردمی استکه همچنان که تورا می بوسنددر ذهن طناب دار تو را می بافند!