2777
2789

با آب بپز بعد بذار کمی که خنک شد شیر خشک و بهش اضافه کن...شیر خشک تو دمای بالا همه موادش میره و بدرد نمیخوره

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولرم شد شیر خشک بزن...رو حرارت باشه نباید شیر خشک بزنی

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

من یک قاشق مربا خوری آرد برنج رو با یک سوم استکان آب سرد مخلوط میکردم و هم میزدم یک قاشق هم شکر میزدم مزاشتم قشنگ قوام بیاد و آبش کشیده بشه اول هم شیر خشک رو آماده میکردم ارد برنج رو کهآبش کشیده میشد رو زیرش رو خاموش میکردم شیر خشک رو میریختم توش هم میزدم رقیق میشد زیاد سفت نمیکردم میریختم توشیشه میدادم میخورد

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود