2777
2789
عنوان

کیک بدون شکر.راهنمایی میخوام😍

2016 بازدید | 14 پست

سلااااام دوستای عزیزم

خوبید؟

دوستان از اونجایی که من بسیار شکمو تشریف دارم بازم هوس کیک کردم ولی متاسفانه شکر ندارم

کسی با عسل کیک پخته؟

خوب میشه؟

😙ممنون میشم راهنماییم کنید عزیزان.

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.

با خرما پختم،،،،بدون شکر

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من با خرما و عسل کیک پختم. و هرکی خورده گفته واقعا طعمش خاصه. ولی یه پیز دیگه هم میتونم بهت بگم درست کنی. هم خوشمزه است هم اصلا شکر نمیخواد 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پختم عزیزم..فقط قبلش یکم عسل رو روی بخار آب حرارت بده که رقیق شه و راحت بتونی مخلوط کنی با مایع کیکت...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

کیک با شیره انگور یا شیره خرما رو سرچ کن.

عسل تو دمای بالا خاصیتش رو از دست میده و فقط شیرینه ولی بی خاصیت!

در ضمن کیک با عسل خوردم مزش خوبه:)

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
طرز تهیه لطفا دوستم

آرد سفید یه ل و ربع،،،خرما دو ل هسته گرفته شده

آب سه چهارم ل،،،،،،روغن مایع یک سوم ل

تخم مرغ دو عدد،

پکین،،،جوش شیرین،،،،گردو ،،،کشمش،،،،وانیل،،دارچین 

همه به مقدار لازم

قهوه دو ق س

ابتدا خرمارا با دارچین و قهوه و آب را روی حرارت ملایم له میکنیمجوش شیرین ،،روغن را به خرماها اضافه هم میزنیم،،سپس در ظرف جدا به مایه خرما تخم مرغهارا اضافه خوب مخلوط میکنیم در آخر آرد و پکین و مغزها را مخلوط میکنیم،،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

با پودر قندم خوشمزه میشه. من قند رو آسیاب کردم. فقط باید کمتر از شکر بریزی

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
من پختم عزیزم..فقط قبلش یکم عسل رو روی بخار آب حرارت بده که رقیق شه و راحت بتونی مخلوط کنی با مایع ک ...

مرسی عزیزم

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.
با پودر قندم خوشمزه میشه. من قند رو آسیاب کردم. فقط باید کمتر از شکر بریزی

ممنونم گلم

آرد سفید یه ل و ربع،،،خرما دو ل هسته گرفته شده آب سه چهارم ل،،،،،،روغن مایع یک سوم ل تخم مرغ دو عد ...

مچکرم خانومی