2777
2789
سلام. کمک فوری لازم دارم . کسی هست؟ تو آزمایش خون قبلیم سرخجه رو مثبت نشون داد البته نشون داد که قبلا بدنم ایمن شده و آنتی بادی داره اما الانم مثبت نشون داد. خلاصه دوباره تکرارش کردم این بارم لب مرزی مثبت نشون داده. دکترم ترسوند منو گفت اورژانسی برو پاتوبیولوژی مرکزی.که الان رفتم فردا جوابو میدن. دکتر گفت سونو آنومالیت رو هم تکرار کن. شنبه آنومالی دادم همه چیز اکی بود. الان کجا برم زود وقت بدن و دقیق باشن؟ خواهش میکنم زود بگید بهم. با ادرس.

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

نمیدونم عزیزم ایشالله مشکلی نباشه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ﺳﻮﻧﻮ ﺍﻧﻮﻣﺎﻟﯽ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺯﻭﺩ ﻭﻗﺖ ﺑﺪﻥ ﻭ ﺩﻗﯿﻖ ﺑﺎﺷﻦ ﻣﯿﺸﻨﺎﺳﯿﺪ ؟ ﺍﻻﻥ ﻫﺠﺪﻩ ﻫﻔﺘﻪ ﻭ ﭘﻨﺞ ﺭﻭﺯﻣﻪ .

ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﺴﺎﯾﻠﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺳﺎﯾﺖ ﺍﻫﻤﯿﺘﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻣﺴﺎﯾﻞ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭﯼ ﻫﺴﺖ .

خب شاید اونایی که میخونن تاپیکتو نمیدونن هیچی نمیگن. نمیدونم دوست عزیز شرمنده بعدم الان ساعت خلوت سایته آخه
برای دنیا تو شاید فقط یک نفر باشی ولی برای یک نفر شاید اندازه یه دنیا ارزش داشته باشی...
ﺯﻫﺮﻩ ﺟﺎﻥ ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ ﺍﻣﺎ ﺍﮐﺜﺮ ﺧﺎﻧﻮﻣﺎﯼ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﯾﻪ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻭ ﺣﺘﻤﺎ ﺳﻮﻧﻮ ﺍﻧﻮﻣﺎﻟﯽ ﻫﻢ ﺩﺍﺩﻥ . ﺣﺎﻻ ﺩﺍﺩﻥ ﺍﺩﺭﺱ ﯾﻪ ﺟﺎﯼ ﺧﻮﺏ ﭼﻘﺪﺭ ﺳﺨﺘﻪ ﺧﺪﺍ ﻣﯿﺪﻭﻧﻪ !