2777
2789
عنوان

کسی میدونه بیمارستانا پرستار مرد تا چه سنی جذب میکنن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 20 پست

منم پرستارم ،،اگه پرستاری قبول شه استخدامی توی دولتی براش تضمینی نیس ولی مطمئن باشین بیکار نمیمونه چون بیمارستانای خصوصی کار هس،همه دوستام تو خصوصیا مشغول هستن راضیم هستن،توی کلینیکای زیبایی ک درامدش بیشترم میشه

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
پرستاری قبول شدن خیلی رتبه ی خوبی میخاد  بنظرم خیلی خیلی سخته ، آزادم که اووووووووف  کلی&n ...

شوهرم خیلی باهوش و بااستعداده مطمعنم رتبه عالی میاره البته به هوشبری و اتاق عمل هم فکرمیکنه حالا ببینیم خداچی میخواد

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمه داریم خب اینجوری باشه که عالیه

سنوات بیمه از سنش کم میشه..مثلا اگر 5سال سابقه بیمه داشته باشه جایی که استخدامش تا 30 ساله تا 35 سال میتونه استخدام بشه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
شوهرم خیلی باهوش و بااستعداده مطمعنم رتبه عالی میاره البته به هوشبری و اتاق عمل هم فکرمیکنه حالا ببی ...

ببین اتاق عمل استخدامش خوبه ولی هم کار سخت و وقت و بیوقته هم افزایش حقوق زیاد ندارن

ولی پرستاری هم ترفیع داره هم کارش منظم تره هم خیلی جاها میتونه کار کنه..فقط بیمارستان نیست..انشالله موفق میشه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای