2777
2789

سلام بچه ها یه پسر یکسال و یه ماهه دارم الان از سحر هر چی میخوره بلافاصله بالا میاره حس میکنم اسهال هم هست اما دلش کار نمیکنه اما هر از گاهی باد معده که میده بیرون بشدت بد بوئه تو رو خدا بگید چیکار کنم 😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی ببرش دکتر دارو بده خوب میشه

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
مگه روزه میگیره که سحری میخوره ؟

بچه ها شب ونصف شب وسحر که متوجه نمیشن واسه شیر خوردن

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم

احتمالا ویروس گرفته،تا یکی دوساعت اصلا بهش چیزی نده که بخوره که معده استراحت کنه،بعد خیلی کم بهش یه چی مثلا شیرش بهش بده،اگر دیدی باز بالا آورد ببر بیمارستان دکتر اورژانس براش آمپول دمیترون یا ب۶ میده بهش بزنی،استفراقش که خوب شده برای اسهال:موز،سیب درختی،کته با ماست،ماش پلو بهش بده،اگر زیادی استفراغ کرده حس میکنی رنگ پریده شده و کم آب شده،که همین الان ببر اورژانس دکتر براش سرم بنویسه،استفراغ بچها خیلی ضعیف میکنه