2777
2789
عنوان

چرا باردار نمیشم؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 4599 بازدید | 167 پست
پس چرا هیسترو کردید؟ واسه دو شاخ بودن یا علت دیگه ای داشت؟؟

هیستروسکوپی نه! هیستروسونوگرافی، یه روش سونوگرافی پیشرفته است برای تعیین وضعیت رحم.

همون مشخص کرد رحمم کاملا دوشاخ هست و با عمل مشکل حل نمیشه.

هیستروسکوپی نه! هیستروسونوگرافی، یه روش سونوگرافی پیشرفته است برای تعیین وضعیت رحم. همون مشخص کرد ر ...

ممنون گلم.منم ۷ ماهه اقدامم.بزودی میخوام برم حرم امام رضا. قابل باشم برای شما و همه دعا میکنم

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رحم من دو شاخ ناکامل هست.با mri متوجه شدم.دکتر نصر گفت ۵۰-۵۰ هس. دوس داشتی عمل هیسترو کن دوستم نداشت ...

به من گفتند دست نزن، هم رزاقی هم رمضانی که هیات علمی شهید بهشتیه، گفتند رحم دو شاخ قابل ترمیم نیست و دستکاریش باروری رو سخت می کنه البته نازایی هم نمیاره فقط بارداری پر خطر خواهد بود.

ان شالله به حق شهید این ماه زود نتیجه میگیری چن سالته؟

عزیرم تو دوبار باردار شدی و قابلیتشو داری پس نگران نباش و بدون استرس به کارخودت ادامه ان شالله هرچه زودتر میای تاپیک بارداریتو میزنی

ممنون گلم.منم ۷ ماهه اقدامم.بزودی میخوام برم حرم امام رضا. قابل باشم برای شما و همه دعا میکنم

خیلی ممنونم عزیزم.

انشالله امام رضای مهربون خودش حاجت قلبیتو میده.

انشالله به زودی مادر شدن رو تجربه می کنی.

اگه قابل بودم برای منم دعا کن صبرم زیادتر شه. اگه این امتحان خداست توش کم نیارم، چون واقعا سخته.

ان شالله به حق شهید این ماه زود نتیجه میگیری چن سالته؟ عزیرم تو دوبار باردار شدی و قابلیتشو داری پس ...

ممنونم دوست خوبم.

سنم هم بالا رفته الان ۳۳ ام.دارم پیر میشم!

چرا برای مردم جا نیوفتاده که ازدواج و بچه دار شدن مساله کاملا شخصیه و اگه کسی در حال اقدامه و نتیجه ...

عزیزم متاسفانه منم مشکل شمارو دارم دوتا بارداری داشتم که اولی موفق بود ولی بچم زود پر کشید،بعد۱سال دوباره باردار شدم که متاسفانه خارج رحمی بود و دکترا نتونستن تشخیص بدن و یه لوله رحمیمو از دست دادم از اون موقع تا الان ۳سال میگذره و بارداری برام اتفاق نیفتاده ،اینارو گفتم که بدونی اینا فقط برای خودت پیش نیومده هستن کسایی که شرایط خییلییی بدتری دارن فقط نباید به حرف کسی اهمیت دادو استرس گرفت ،تحت نظر پزشک باش و دوره درمانیتو حتما انجام بده و الهی که به حق این شبای عزیز مزد صبوریتو میگیری

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
خیلی ممنونم عزیزم. انشالله امام رضای مهربون خودش حاجت قلبیتو میده. انشالله به زودی مادر شدن رو تجر ...

چشم گلم.صبور باش.خدا بهترینها رو بموقعش نصیبت میکنه. به حرف مردم اهمیت نده و از جمعهایی که ناراحتت میکنه دوری کن

خدایا شکرت
ان شالله به حق شهید این ماه زود نتیجه میگیری چن سالته؟ عزیرم تو دوبار باردار شدی و قابلیتشو داری پس ...

راستش دیگه امیدی ندارم.

به همه ائمه متوسل شدم، هزار جور دعا و نذر و نیاز و ....

فکر کنم خدا صدامو نمی شنوه،شاید این تاوان گناهی بوده که باید پس بدم.

به خدا تلاشم رو می کنم ولی آدمه دیگه کم میاره. هر مهمونی و افطاری و عروسی و دورهمی باید بحث من مطرح ...

فعلا بابد یکم از جمع این ادما دور باشی بهترین راه حل اینه تا به ارامش برسی

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
عزیزم متاسفانه منم مشکل شمارو دارم دوتا بارداری داشتم که اولی موفق بود ولی بچم زود پر کشید،بعد۱سال د ...

درررکت می کنم شدید.

می دونم سخته و بهت حق میدهم.

فقط خستهام. تو حتما شرایط منو می فهمی. واقعااااا خسته ام.

چشم گلم.صبور باش.خدا بهترینها رو بموقعش نصیبت میکنه. به حرف مردم اهمیت نده و از جمعهایی که ناراحتت م ...

خیلی ممنونم.

تمام سعی خودم رو می کنم.

همه جا خودم رو شاد و سرحال نشون می دهم ولی خب.....

بازم خیلی خیلی از همدردیت ممنونم گلم.

پیشاپیش زیارتت قبول.