2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر... بنده یه نگرانی جدیدا واسم پیش اومده... من 31هفته هستم. در ازمایش چربی و قند خون ماه هفتم بارداری کمی چربی خونم بالا بود... و پلاکتم پایین از طرفیم کم خونی شدید داشتم. ک دکتر گفت از این به بعد روزی سه تا قرص اهن بخورم. برای پلاکت و چربی خونمم دوباره ایندفعه واسم ازمایش نوشت ک چکاپ بشم. خداروشکر پلاکتم رفت بالا... ولی چربی خونمم خیلی رفت بالا... نگرانم کرده. من خیلی رعایت میکنم تو غذا خوردنم. اصلا هم چربی اضافه ندارم در ظاهرم. دکتر گفته غذاهام باید ابپز باشه حتما. ولی بدبختی از غذاهای ابپز خوشم نمیاد. حتی تخم مرغ ابپز هم نمیخوردم چه قبل بارداریم چه الان ک این مشکل و دارم... واقعا موندم چیکار کنم .میگن چربی خون بالا زبونم لال زایمان زودرس میاره و واسه مادر و جنین خطرات قلبی و عروقی ایجاد میکنه... اگ شما تجربه ای دارین در این باره راهنماییم کنین.. بیشتر نگران جنینم هستم تا خودم... 

اصلا نگران نباش...من خودم سر بارداری اولم قند داشتم تا اخر بارداری...سربارداری دومم پرکاری تیرویید که من هفته هفده هم فهمیدم پرکاری شدید تیرویید دارم نرمالش بین ۲ تا۰.۶بود مال من۰.۰۶یعنی ۱۰۰کمتر بود...منم اون روزا خیلی استرس داشتم...الان هردوتا شون سالمن...هیچ مشکلی ندارن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.