2777
2789
عنوان

توسل به حضرت ابالفضل علیه السلام

284 بازدید | 31 پست

سلام دوستان گل. کیا با توسل به حضرت ابالفضل علیه السلام حاجتشون را گرفتن؟ و چه جور توسل کردین

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

من گرفتم شفای مادرمو با نذر روضه ...نذر کردم روضه بگیرم براش و سفره بندازم و خوراکی توش بزارم

خانمها لطف میکنید اگر برای سلامتی دخترم و عاقبت بخیری و خوشبختی زندگیم دعایی کنید و صلواتی بفرستین منم همیشه دعاگوتونم عزیزان 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من زیاد گرفتم ولی یادم نیس چجوری بیشتر تو محرم گرفتم باهاش حرف بزن ارو شی همین قرار نیس کاری بکنی خالصانه باهاش حرف بزن بگو میدونم کمکم میکنی و ایمان داشته باش کمکت میکنه جواب میده منم حتما دعا کن حالم خوب نیس 

من گرفتم شفای مادرمو با نذر روضه ...نذر کردم روضه بگیرم براش و سفره بندازم و خوراکی توش بزارم

خوب شد حالشون ؟مامان منم خوب نیست نگرانشم 

خدایا لطفا لپامو تپلی کن 🙏🙏🙏میرم و برمیگردم 
من دیشب بهشون نامه دادم ی سایتیه نامتو چاپ میکنن میندازن داخل ضریح حالا ببینیم چی میشه❤

اسم سایتشو میگی

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
من ختم ۱۴۰۰۰صلوات نذر مادرش ام البنین میکنم قسمش میدم به آقا ابالفضل

حاجتتون را میگیرید اونوقت؟ ما چن سال پیش یک مشکل خیلی خیلی بزرگ داشتیم مادرم خواب دید میگفت من مطمینم ابالفضل علیه السلام کمک میکنه منم مسخره اش کردم گفتم مگه بیکاره همونشب خودم خواب دیدم و دیگه دهنم بسته شد و اوت مشکل فقط معجزه بود که حل شد. خیلی اون زمان گرفتار بودیم باید هرچی داشتیم میفروختیم تا اون مشکل حل بشه ولی اقام ابالفضل علیه السلام عنایت کرد به ما.

الان میخام واسه ی حاجتم متوسل بشم.

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
من دیشب بهشون نامه دادم ی سایتیه نامتو چاپ میکنن میندازن داخل ضریح حالا ببینیم چی میشه❤

ادرس سایتو بفرست دوستم.

من زیاد گرفتم ولی یادم نیس چجوری بیشتر تو محرم گرفتم باهاش حرف بزن ارو شی همین قرار نیس کاری بکنی خا ...

چشم عزیزم قابل باشم دعات میکنم

خوب شد حالشون ؟مامان منم خوب نیست نگرانشم 

اره عزیزم خدا مادر تو رو هم شفا بده من زار میزدم و کمک میخواستم از اقا

خانمها لطف میکنید اگر برای سلامتی دخترم و عاقبت بخیری و خوشبختی زندگیم دعایی کنید و صلواتی بفرستین منم همیشه دعاگوتونم عزیزان