2777
2789

بعضی از بازیگرا رو میگم..اینستا پر شده با حواشی زندگی اینا ...مگه اینا کین...ما مگه تو ایران آدمای ارزشمند کم داریم که اینا اینقدر تو چشمن...چرا فضای مجازی ما پر شده از بازیگرایی با آرایشای غلیظ چیپ...لباسای عجق وجق و بدن نما و...زیبایی رو با چندشناکی اشتباه گرفتن...با آرایش ملایم خیلی موافقم اما از وقتی اینستا نصب کردم دیگه اونقدر آرایش غلیظ و بی نظم و به اصطلاح خودشون میکاپ دیدم که حالم به هم میخوره برم سمت وسایل آرایشم...یکی زده الهام حمیدی از همسر خود رو نمایی کرد...یکی زده صحبت های جنجالی افشار و...فقط میتونم بگم متاسفم...بعضیامون عجیب تو هپروتیم...

تا بوده همین بوده.این فقط مختص کشور مانیست که همه جای دنیا اینجوریه

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه كشورا همينن خيلي از جوانها علاقه دارن بهشون 

خودم به شخصه به جز چند تايي كه معروفنكسي را نميشناسم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

چرا من اصلا خبر از این چیزا ندارم؟چون علاقه ای ندارم بعضیا کلا تونخشون هستن که کی اب میخورن کجا میرن چی میخرن که بگن وای ببینید اینا چه کار میکنن! همین کارا باعث معروفیتشون میشن و خدمت بزرگی بهشون  میکنن که با پرهزینه تبلیغات نمیتونن این معروفیت رو پیدا کنن

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

[QUOTE=89414299]بهتره اینستارو پاک کنی جای مزخرف ودورازواقعیته[/QUOT

بچه ها اینستا رو جدی بگیرید همهی خیانتا و جنایتا بلوغ زودرس هوایی شدن بچه های کم سن و سال از این برنامه اس که زندگی مردم گذاشته رو اتیش