2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرکت صحیح اسکات چه شکلیه

باید بدون اینکه ساق پات ب جلو یا عقب منحرف بشه وزنت رو روی پاشنه ی پا بندازی و با باس..ن تا جابی ک میتونی بشینی مثل حالت صندلی و بلند شی و این حرکت رو تو سه ست انجام بدی هیچ فشاری نباید روی زانو باشه

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
باید بدون اینکه ساق پات ب جلو یا عقب منحرف بشه وزنت رو روی پاشنه ی پا بندازی و با باس..ن تا جابی ک م ...

۳ست چنتایی ؟بین هر ست چقد فاصله باشه؟؟

من باشگاه میرفتم اصلا مربی درست توضیح نمیداد

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
۳ست چنتایی ؟بین هر ست چقد فاصله باشه؟؟ من باشگاه میرفتم اصلا مربی درست توضیح نمیداد

عزیزم بسته ب توانت گه تازه کاری هر ست ۸ با ۱۲ اگه توانت بیشتر تا ۲۰ تا تا ۳۰ تا هرچند تا ک میتونی ..ست هاتم میتونی بیشتر بزنی اگه توانشو داری بمرور تواناییت زیاد میشه

۳ست چنتایی ؟بین هر ست چقد فاصله باشه؟؟ من باشگاه میرفتم اصلا مربی درست توضیح نمیداد

بین هر سا ۳۰ ثانیه  تا یک دقیقه استراحت