2777
2789
به چه عالی دستشون درد نکنه التماس دعا

البته سهم خودمو میده میارم 🤣

چون اونا افطاری غذا میخورن 

منم نون و پنیر سبزی 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شب اول قرمه سبزی درست کردم اتفاقا اصن تشنه نشدیم

روز اول فرق داره چون از دیروزش خیلی ذخیره داری توی بدنت ولی روز۶ای بعدی رفته رفته سخت تره😫

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزارتر    
خسته نباشی دلاور😂😂😂

سلامت باشی پهلوان😁

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
میخام کوفته دوست کنم واسه سحریم بمونه😀 @nazaniiiin   سبب خیر شدی با کوفته دیشبت😂😂

عكسشو به منم نشون بدي

پري تل داري؟؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من شب اول قرمه سبزی درست کردم اتفاقا اصن تشنه نشدیم

آخه سبزی سرخ شده س سرخ کردنی هم تشنه میکنه. بعد معمولا قورمه سبزی خوش نمک و ترش و تنده. شاید برا شما کمتر سبزیش سرخ شده. یا کم چاشنی بوده. خداروشکر که تشنه نشدین😘.

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
البته سهم خودمو میده میارم 🤣 چون اونا افطاری غذا میخورن  منم نون و پنیر سبزی

من دیشب مادرشوهرمهرچی اصرار کرد بدم ببرین شوهرم نزاشت

گفت میخواد واسم زرشک پلو درست کنه ، نمیبریم

منم دلم میخواست شوهرمو کتک بزنم

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
کباب تابه چجوری درست میکنی؟د

پیاز رنده میکنم گوشت چرخکرده و زردچوبه و نمک و پودر سیر میزنم و خوب ورزش میدم تابه رو میزارم گرم بشه مثل کتلت یه دونه یه دونه میندازه داخل تابه بعد زیر شعله رو کم میکنم و درب تابه رو میزارم تا اروم بپزه اخرشم گوجه رو سرخ میکنم

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
نوش جانت عزیزم  منم همیشه نون و پنیر چایی شیرین میخورم بازهم دستشون درد نکنه

قربونت عزیزم 

نماز و روزتم قبول باشه دوستم 

سر سفره افطار و سحر تمام منتظرا رو هم دعا کن😙