2777
2789
عنوان

دنده درد !!!!

3201 بازدید | 13 پست

سلام ٤ روزه سزارين شدم 

روز اول و دوم خوب بودم 

از ديروز زير سينه سمت چپم بين استخوان دنده هام بشدت درد ميكنه دردش بيشترم ميشه جوري كه وقتي خميازه و نفس عميق ميكشماز درد بخورم ميپيچم

كسي تاحالا اين درد رو داشته؟؟؟

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

من تو حاملگیم داشتم دلیلش معده است. پنتاپرازول بخور یه مدت ببین چجور میشی

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

بخاطراینکه توبارداری معده وروده به سمت دنده ها وبالاکشیده میشه بعدزایمان برمیگرده حالت اولش.دوم اینکه توعمل سرماخورده چون دمای اتاق عمل پایینه عادیه لباس گرم بپوش وآب سرداواینانخوردوش بگیر

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطراینکه توبارداری معده وروده به سمت دنده ها وبالاکشیده میشه بعدزایمان برمیگرده حالت اولش.دوم اینک ...

واینکه چک کن بخیه هات عفونت نگیره

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
من تو حاملگیم داشتم دلیلش معده است. پنتاپرازول بخور یه مدت ببین چجور میشی

توی شیردهیش تاثیرنذاره؟

بخاطراینکه توبارداری معده وروده به سمت دنده ها وبالاکشیده میشه بعدزایمان برمیگرده حالت اولش.دوم اینک ...

مرسي خدا خيرت بده 

چند روز طولل ميكشه خوب بشه؟

بدترين لحظه زندگيم رفتن رو تخت اتاق عمل بود حاضر نيستم ديگه هيچوقت برم 

اره اینم هست. تازه سزارین رو بعدش مگه شکمشون رو فشارنمیدن؟ گاهی کوفتگی پیدا میکنن😑

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

تاپیک های به درد بخور همیشه به زور یک تا دو صفحه اس منم اینطوری شدم و مینویسم اگر کسی دچار این درد شد حتما با یک کیسه اب گرم کمپرس گرم بگیره اگر کیسه ندارید داخل یک بطری شیشه ای که در محکم داره و اب را نشت نمیده اب داغ بریزید داخل یه حوله یا پارچه بکنید گرماش متعادل شه نسوزونه بزارید روی قسمت های دنده که درد میکنه انشالله خوب میشه منم دعا کنید 

راستی اگر بعد اینکار تا دو روز خوب یا بهتر نشدید حتما عکس بگیرید از قفسه سینه تا علت معلوم بشه