2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته 😔😔😔باردارم

1798 بازدید | 16 پست

حالم بده حالت تهوع دارم خیلی شوهرم ذره ای درکم نمیکنه از،وقتی،باردار شدم کمتر،کار میکنه بیشتر،ازاد میچرخه تو یه زمین شراکتی با خانوادم همش سرکوفت میزنه بهم اعصابمو بهم میریزه کل روز،و شبم شده استرس با کلی دوا و درمون باردار شدم خیلی خوب،بود،یهو ریخته بهم جرئت ندارم باهاش حرف بزنم اومده یه جای دور،خونه گرفته حتی،نزدیک خانوادمم نیستم نمیدونم چکار کنم نمیتونم بیخیال بشم چرا اخلاقش عوض شده مگه نباید الان خوشحال باشه که پدر،شده مگه نباید الان هوامو داشته باشه خیلی،بهم سخت میگذره دردای بارداری یه طرف،درد،شوهرمم یه طرف اگه بهش بگم چرا نمیری،سرکار دعوام میکنه هر دقیقه راجع به اون زمین حرف میزنه خدایا درموندم 😔😔😔😔😭

❤ای همه وجود من نبود تو نبود من ❤سلامتی مادرم و همسرم و دخترنازنینم دلوین خانم 🌈♥️خدایا شکرت برای همه چیز  🥹💗💐🌸🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جزییات زندگیتونو فقط خودتون میدونید

ولی اینم بدون مردا وقتی بچه دار میشن اونم تو این دوره زمونه خیلی استرسی میشن شاید این بنده ی خدا هم از فشار روانی و استرس به هم ریخته

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

فقط خانوما نیستند که با بارداری از نظر روحی به هم می‌ریزند. فکر و خیال عوض شدن و زندگی و این تغییر بزرگ مردها را هم اذیت می‌کنه. فقط به زبون نمی‌یارن و به صورت ناسازگاری‌های اینطوری نشون می‌دن. یکم بهش کمتر گیر بده، به تمیزی خونه و هر وعده غذا درست کردن حساس نباش اونم آرامشش بیشتر می‌شه. خواست در مورد موضوع استرس‌زا مثل این زمین حرف بزنه بگو به خاطر من و این بچه هم که شده این حرف‌ها را پیش من نزن.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

خانمی هنسر منم اخلاقش خوب بود دقیقا با درمان باردار شدم و کلی خوشحال شدیم بعد احساس میکردم اخلاقش عوض شده الکی بهونه میگیره و درکم نمیکنه ولی به خودم میگفتم حتما از مسئولیت بچه ترسیده و یه جور حس دوگانه داره الان که شکمم بزرگ شده و لگد میزنه و حالم بهتر شده انگار بیشتر باورش شده بابا شده هی باهاش حرف میزنه با ذوق براش خرید میکنه و حالش بهتره

به مرور همسر شمام بهتر میشه مطمئن باش

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
عزیزم داستان زمین چی بود متوجه نشدم مطمئنی بخاطر حساسیت های دوران بارداری نیست این دلگیریت؟

نمیفهمم همش در حال اشک ریختنم کلا عوض شده زندگیم کاش میشد بیخیال میشدم 

❤ای همه وجود من نبود تو نبود من ❤سلامتی مادرم و همسرم و دخترنازنینم دلوین خانم 🌈♥️خدایا شکرت برای همه چیز  🥹💗💐🌸🌱
خانمی هنسر منم اخلاقش خوب بود دقیقا با درمان باردار شدم و کلی خوشحال شدیم بعد احساس میکردم اخلاقش عو ...

خیلی دلم میخاست الان حالش خوب باشه حال منم خوب کنه اخه چرا خوشحال نیست اصلا دلم نمیخاد ببینمش عصبیم میکنه خیلی

عزیزم حتی اگر شوهرت بدترین هم شد توتمام سعیتو بکن روحیه ات رو حفظ کنی میدونم خیلی سخته ولی برای بچت بده واقعا

سعی کن قران بخونی اروم بشی به بچت فکرکنی 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
جزییات زندگیتونو فقط خودتون میدونید ولی اینم بدون مردا وقتی بچه دار میشن اونم تو این دوره زمونه خیل ...

اخه استرس،و فشار برای چی ما که زندگیمون خیلی نرماله مگه میخاد چکار کنه اخه

خیلی دلم میخاست الان حالش خوب باشه حال منم خوب کنه اخه چرا خوشحال نیست اصلا دلم نمیخاد ببینمش عصبیم ...

منم به خواهراش گله میکردن که چرا به جای اینکه هوامو داشته باشه بدتر منو بهم میریزه اونام دلداریم میدادن که درست میشه

واقعا هم درست شد فقط گیر نده بهش در ضمن شما خودتم حساس شدی منم اینجور بودم به خاطر هورمونهاست 

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
عزیزم حتی اگر شوهرت بدترین هم شد توتمام سعیتو بکن روحیه ات رو حفظ کنی میدونم خیلی سخته ولی برای بچت ...

حسم میگه بچم تو ارامش،نیست خیلی داره اذیت میشه اخه چرا اینقدر،زندگیم بد شده صدلم مبخاست بهم شادی،و ارامش،بده 😭

منم به خواهراش گله میکردن که چرا به جای اینکه هوامو داشته باشه بدتر منو بهم میریزه اونام دلداریم مید ...

خدا کنه خوب بشه 😭دیگه واقعا بریدم