2777
2789
عنوان

ویژگی های خوب شوهر

243 بازدید | 29 پست

شوهر خودم بدبین و شکاک نیست. دروغ نمیگه. خوش قوله. متین و سنگین رنگینه. تو خرید پایست و نظر منم میپرسه واسه خریداش. دستو دل بازه. غیبت نمیکنه به هیییییچ عنوان. بد کسی رو نمیگه و نمیخواد. سوال جواب نمیکنه که کجا رفتی و چی خریدی و فلان. هیچ وقت هیچ وقت عیبای ظاهریمو بهم نمیگه هیچ وقت نمیگه چرا سفیدی موت مشخصه و فلان. به خانوادم خیلی خیلی احترام میذاره تا حالا کوجکترین بی احترامی نکرده بهشون بعد ۴ سال. تو کار خونه کمک میده. تمیزه و سلیقه داره خیلی. بی نهایت چشم پاکه. نعتادم نیست. قابل اعتماده. اینا محاسنش بود خانوما هدفم این بود انقد بدی هاشوتو دیدیم بیایم اینجا خوبیاشون بنویسیم رو نقاط قوتشون کار کنیم نگین پس شوهرت طلاستو فلان نه ایراد داره و اخلاقای بدم داره. شمام بیاید بنویسید از خوبیاش بگید به خدا خیلی تاثیر داره تو روابطتون اینو یه مشاور از من خواست که خوبیاش و بنویسم وقتی فک کردمو نوشتم دیدم چه رلحت بدیاشو برا خودم بزرگ کردم و خوبیاش ندیدم. 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش به حالتون شوهر من بالعکسه.بی احترامی به خانوادم و خودم چشم ناپاک و ... برعکس چیزایی که شما نوشتی ...

هیچ نقطه مثبتی نداره؟ هدفم اینه فک کنید به شوهراتون خوبیاشون بنویسید منم مشکلات دارم ولی اینو بنویسی و بهش فک کنی باعث میشه چشماتونو به روی خوبیاش باز کنید 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣
هیچ نقطه مثبتی نداره؟ هدفم اینه فک کنید به شوهراتون خوبیاشون بنویسید منم مشکلات دارم ولی اینو بنویسی ...

درسته ولی بعضی وقتا یه بدی هایی هست که خوبی میپوشونه .مردی که فحش ناموسی به پدر زنش بده یا فحش بد به مادر زنش بده موقع نزدیکی هرچی خوبی هم داشته باشه فایده نداره 

درسته ولی بعضی وقتا یه بدی هایی هست که خوبی میپوشونه .مردی که فحش ناموسی به پدر زنش بده یا فحش بد به ...

درسته عزیزم حق با شماست حالا شاید ته دلتون نرم بشه وقتی به خوبیاشم فک کنید. قطعا تحمل فحش و ناسزا سخته اونم به ادمای بی گناه. تا حالا اعتراض کردین بهش؟

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣
درسته عزیزم حق با شماست حالا شاید ته دلتون نرم بشه وقتی به خوبیاشم فک کنید. قطعا تحمل فحش و ناسزا سخ ...

بله ولی توجیه میکنه چون فرهنگ خانوادگی‌شون فحش زشت نمیدونند واسه همین براشون چیز عادی هست.

ادما کامل نیستن .بالاخره خودمونم یه خوبی هایی داریم یه بدی هایی.شوهرمن زود عصبانی میشه

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃