2777
2789
عنوان

شوهر دهن لق

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 41 پست
ببین چون دوست نبودین و همو قبل ازدواج نمیشناختین این رفتارها میکنه احتمالا تو بچگی هم همینطور بوده . ...

باید منم اینکار و کنم باهاش چون هرچی بهش توضیح دادم فایده نداشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید منم اینکار و کنم باهاش چون هرچی بهش توضیح دادم فایده نداشت 

اره یکی دو بار بزن تو برجکش ولی دعوا نکنااا . دختر خالم بعد سه ماه بهش گفت من سه ماهه باردارم اونمگفتهبودچرا زودتر نگفتی دختر خالم همگفتع چون دهن لقی خنگی . نگفتم که نری به ننت نگی 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
اره یکی دو بار بزن تو برجکش ولی دعوا نکنااا . دختر خالم بعد سه ماه بهش گفت من سه ماهه باردارم اونمگف ...

خوب کاری کرده اتفاقا منم قصد دارم بچه دار بشم تو همین فکر بودم که تا سه ماهگی بهش نگم وقتی هم گفت بهش میگم ،میگفتم که بری بذاری کف دست بابات اینا

با تار و پود وجودم با تک تک سلولهای وجودم درکت میکنم. من الان ده روزه با شوهرم بخاطر همین دهن لقیش قهرم. اینقدر از دستش عصبانیم که اصلا دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
واقعا خیلی سخته کلافه میشم از دستش 

اینقدر متنفرم از این کارش که نگو. انگار که اگه نگه میزنن پشت دستش و تنبیه اس میکنن و باید بگهپ البته کل خانواده اش اینجو ین. جدیدا خیلی به این کارهاشون حساس شدم. کلا باهاشو فعلا قطع رابطه کردم 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

چند تا موضوع مهمو بهش نگو بعدها که فهمید و پرسید واسه چی نگفتی بهش بگو:دانی که چرا سر نهان باتو نگویم؟؟طوطی سخنی طاقت اسرار نداری😊😊😊بهش برمیخوره اصلاح میشه

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی

خوب به شوهرت نگو که به کسی نگه چون بیشتر تحریک میشه که بره بگه.

یه نکته دیگه: شاید شوهرت احساس خاص بودن میکنه که مثلا پول خرج میکنه یا فلان جا میره و....و اینجوری با کمی پز دادن شخصیتشو میخواد ببره بالا.

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩