2777
2789
عنوان

فهمیدم شوهرم معتاده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4628 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر، چرا پلی استیشن باید خونه دوستش بازی کنه؟ چرا خونه خودتون بازی نمیکنه چرا باید با دوستاش تا نصف شب بگرده بیرون و قلیون بکشه چرا تو اونه خودتون حال نمیکنه و قلیون نمیکشیده،قلیونم چیز گندیه ولی حداقل تو خونه خودشه با چهار تا ادم معتاد هرزه نمیره بیرون چرا این کارو از اول نکردی؟؟؟؟؟

[QUOTE=89379960]😂😂😂😂 سریع نسخه پیچوندی[/QUOTEيا بايد پايه اعتياد و چرت زدناش باشه و همش پنهونش ك ...

عزیزم. بدور از شوخی. وقتی دو نفر با هم پیمان زنا شویی میبندن یعنی باید تو مشکلات کنار هم باشن. این اقا اشتباه کرده و به اشتباهش اعتراف کرده. و مطمئنا پشیمونه. پس قبل از گزینه ی طلاق بهتره گزینه های دیگه رو امتحان کنن. اگه به نتیجه نرسیدن اونوقت در مورد این موضکع فکر کنن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
من هیچوقت این پیشنهاد تورو نمیکردم چه کاریه یه مساله ای رو سریع خانواده رو بکشی وسط زندگی خودته سعی ...

از نظر من ديگه زندگي نميمونه با يه آدم معتاد كه خيلي ريلكس نشسته به كشيدن

به جاي خجالت كشيدت

البته ديد من اينه همه شبيه هم نيستن

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
از نظر من ديگه زندگي نميمونه با يه آدم معتاد كه خيلي ريلكس نشسته به كشيدن به جاي خجالت كشيدت البته ...

چه سریع حاضری زندگیتو تموم کنی با طرف؟ مگه پیمان ازدواج تو خوبی و بدی روزای سخت و اسون مریصی و سلامتی و هزار تا چیز دیگه نیست این هم یکی از اون مشکلاته اگه قرار باشه با هر چیزی خونادمونو بیاریم وسط و بزنیم به تیر و تار هم که دیگه ازدواج نیست اسمش

من هیچوقت این پیشنهاد تورو نمیکردم چه کاریه یه مساله ای رو سریع خانواده رو بکشی وسط زندگی خودته سعی ...

عزیزم من تو اطرافیانم پیش اومد و دیدم

ولی خب مسئله اعتیاد با منطق حل نمیشه

لا مصب با جار و جنجال هم حل نمیشه

چون آدم معتاد خودش قبول نداره معتاده

خدایا ممنونم بابت همه چی❤❤❤
عزیزم من تو اطرافیانم پیش اومد و دیدم ولی خب مسئله اعتیاد با منطق حل نمیشه لا مصب با جار و جنجال ه ...

منم تجربشو داشتم شخصا و تو اطرافیان هم دیدم ولی باید اول آرامش خودتو حفظ کنی و فک کنی چجوری کمکش کنی و برش گردونی نه این جار و جنجال و کولی بازی

عزیزم. بدور از شوخی. وقتی دو نفر با هم پیمان زنا شویی میبندن یعنی باید تو مشکلات کنار هم باشن. این ا ...

عزيزم من مشكلات ى به فقر و مريضي و اينا ميبينم كه حق با شماست

نه اينكه واسه خودش داره عشق و حال ميكنه 

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
اصلا مردی ک‌شب دیر بیاد خونه اونم بره رفیق بازی و ... خوب معلومه ریگی به کفششه نباید از اول میزاشتی ...

این دلیلتون درست نیست . من پدرم گاهی پیش دوستاش میره ولی ن سیگار میکشه ن کار دیگه ای میکنه.

این دلیلتون درست نیست . من پدرم گاهی پیش دوستاش میره ولی ن سیگار میکشه ن کار دیگه ای میکنه.

پدرا همیشه تو نگاه دختراشون معصومن اینو باید از زناشون پرسید منم همیشه فک میکردم پدرم خیلی ادم معصوم و ماهیه تا اینکه مامانم باهام دردل کرد