2777
2789
عنوان

کیا مشکل من رو تجربه کردن؟

235 بازدید | 13 پست

من شوهرم کلا مخالف پیشرفت منه ، به کارای هنری واقعا علاقه دارم،بافندگی،میکاپ،آشپزی،شیرینی پزی،عکاسی،حتی بدنساری ومربی ورزش بودن! تو همشون تجربه دارم تحقیق کردم تا بلدشون شدم

نویسندگی هم بعد کلی تحقیق و علاقه شروع کردم!

اماخسته ام از اینهمه تلاش بی ثمر...

شوهرم حامی من نمیشه که بجایی برسم وحرفی براگفتن داشته باشم...خسته شدم از مسخره شدن(مخصوصا خانواده خودش) اصلا نمیذاره پیشرفت توهرکدومشون داشته باشم...

خونه مامان بابام امکانات مالی ک خونه شوهرم هس نداشتم اما حامی بودن ... اما حالا ک امکانات دارم حامی ندارم....دارم دیوونه میشم ... خسته ام از همیشه بازنده بودن ... همیشه حرفی برا گفتن نداشتن...احساس میکنم کلی محدودم حامی ندارمو دارم تلف میشم بدون پیشرفت ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه استعداد و علاقه ‌ حوصله شو داری بلاگر شو یا اسویت هوم پیج باز کن معروف شدی  تبلیغات میکنی درآمد میکنی اعتماد بنفست میره بالا به حرف هیشکی اهنیت نمیدی

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop
عزیزم اگه استعداد و علاقه ‌ حوصله شو داری بلاگر شو یا اسویت هوم پیج باز کن معروف شدی  تبلیغات م ...

مگه بلاگر شدن الکیه؟ تخصص و هنر میخواد..من شوهرم اجازه نمیده وگرنه عاشقشم

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
مگه بلاگر شدن الکیه؟ تخصص و هنر میخواد..من شوهرم اجازه نمیده وگرنه عاشقشم

الان دیگه الکیه خودم کساییو میشناسم تازه شروع کردن محصولات آرایشی و مراقبتی میخرن و استفاده میکنن و نقد شونو تو یه پیج میزارن به امید اینکه کم کم جا بیفتن بلاگر بشن 

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

فقط و فقط با زبون خوش.ولی به هیچ عنوان از استعداد و علایقت نگذر.ببخشید شوهرتو خر کن!

این اولین باره تو سایت من همچین حرفی میزنم.مثل یه مادری که بازی بازی غذا دهن بچش میذاره.پیشرفت تو به نفع شوهرته ولی اون نمیفهمه.

البته حتما یه جای کارت ایراد داشته.احتمالا زیاد از خودت تعریف کردی.یا مدام هنرتو به رخ فامیلاش کشیدی.تو ایران تماااام مردا از قدرتمند و مستقل شدن زنا میترسن.اول خودتو بزن به موش مردگی بعد با زبون نرم کم کم شوهرت رو راضی کن.وقتی از استعدادهات به پول برسی و ببینه چقدر شادابتر و خوشحالتری حتما کیف میکنه.ولی تا وقتی توی این جهالت به سر میبره ناچاری سیاست بخرج بدی‌.لطفا لطفا جلوی فامیلاش هیچی بروز نده.دیگه ازین به بعد سعی کن بی عرضه و شلخته به نظر برسی.خرت که از پل گذشت یهو اون روی سکه رو نشون بده.ولی تا اون وقت به هیچ عنوان نذار روت حساس بشن یا احساس کمبود کنن.اونموقع اگه شوهرت آدم نرمالی باشه که بهت افتخار میکنه.و میفهمه ترسهاش و تعصبش بیجا بوده.و اگه دیدی بازم داره ساز مخالف میزنه با قدرت و توانمندی که بدست آوردی روی پای خودت وایمیستی.ولی نیاز به ۴ ۵ سال تلاش و سیاست و خویشتن داری و مظلوم نمایی و ...هست.انقدر توپ رو تو زمین اونا ننداز‌.از خودت شروع کن.بجای تبلیغات در کمال آرامش و نرمش شروع کن شوهرت رو با خودت همراه کن.این اولین قدم برای پیشرفتت هست.از یه گوشه هم شروع کن.یهو کارتو سنگین نکن شوهرت جاخالی بده.کم کم.از کاری که کمتر روش حساسه.

ولی هیچوقت خودتو سرکوب نکن.از استعداد و ذوق و سلیقت استفاده کن.

عزیزم مثه من

فقط باید بیخیال این حرفا و طرز تفکر ها بشی...

من خودم رشتم کامپیوتر بود همسرم با ادامه تحصیل و کار مشکل داشت و به طور مستقیم مخالفت نمیکرد. همش بهونه های الکی می اورد.

الانم دوره های پیشرفته خیاطی میرم و میگم میخوام مزون بزنم ولی میخنده و مسخره میکنه...

به این نتیجه رسیدم فقط باید خودم مهم باشم. تلاشمو میکنم رسیدم به خواستم که چه عالی نرسیدم هم حداقل تلاشمو کردم...

شما هم یه رشته رو تا اخرش ادامه بده اونوقت میبینی چقدر باهات همراه میشه...

خوشبختانه الان شوهر من خوب شده. اوایل کلاس خیاطی همش میگفت تو ول میکنی ادامه نمیدی. موقعی که خواستم چرخ بخرم میگفت نخر الکی فقط میخوای پول بدی و اگه تو شش ماه دیگی نذاشتی کنار...

حالا الان خودش کار خیاطی داره میاد سراغ من. منم بهش یاداوری میکنم حرفا و کاراشو.. الان پشیمونه ولی به رو نمیاره... 

وقتی یه لباس برا خودم میدوز خوشش میاد و کیف میکنه وقتی هم یکی تعریف کنه که از خوشحالی نمیدونه چیکار کنه...

اینا رو گفتم که به هدفت ادامه بدی مطمئن باش بعد یه مدت همه چی درست میشه

فقط از این شاخه به اون شاخه نکن... 

حرف بقیه علی الخصوص خانواده شوهررررر اصلا برات مهم نباشه..

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟
فقط و فقط با زبون خوش.ولی به هیچ عنوان از استعداد و علایقت نگذر.ببخشید شوهرتو خر کن! این اولین ب ...

ممنونم ازت عزیزم حرفاتو باید قاب کنم جلو چشمم تاهروزببینمشون!چون متأسفانه خیلی زود ناامید میشم! واقعا ممنونم ازت ک برای مشکلم وقت گذاشتی وصادقانه جوابمو دادی واقعا برام کلی ارزشمنده

عزیزم مثه من فقط باید بیخیال این حرفا و طرز تفکر ها بشی... من خودم رشتم کامپیوتر بود همسرم با ادام ...

واقعا عالی گفتی ، آره دلیل اینکه شاخه به شاخه میرم اینه ک بفهمم به کدوم بیش ازحد علاقه دارم ولذت میبرم واقعا یک کدوم رو انتخاب میکنم وادامه میدم ممنونم از اینکه وقت گذاشتی برای تاپیک من💜حال خوبی بهم تزریق شد

الان دیگه الکیه خودم کساییو میشناسم تازه شروع کردن محصولات آرایشی و مراقبتی میخرن و استفاده میکنن و ...

عالیه بلاگر عاشق اینکارم متأسفانه محدودیت همسر! ممنونم از توجهت به این تاپیک عزیزم