2777
2789
عنوان

مهریه کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 94 پست
نحله؟ و اجرت المثل رو هم اجرا بذارم ؟

بله ابنا رو هم اجرا بزار.پارسال قبل گرونی ها اجرت المثل برا یه خانمی شده بود ۶۰ ملیون خودش میگفت.البته بستگی به تعداد بچه ها و سن ازدواجتون داره ولی خب وسیله فشاره دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ابنا رو هم اجرا بزار.پارسال قبل گرونی ها اجرت المثل برا یه خانمی شده بود ۶۰ ملیون خودش میگفت.الب ...

بچه یدونه دارم ۹۳ عقد کردم

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
گفتن برو دفتر خدمات الکترونیک  فقط ماشین داره که قسطش مونده چجوری میشه توقیفش کرد؟

برو دفتر خدمات الکترونیک بعد همونجا بگو میخوام مال توقیف بزنم خودشون برات انجام میدن 

فقط باید سندِ مال را همراه خودت ببری

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
دقیقا برا همین بهت گفتم نحله و اجرت المثل رو بزار اجرا  چون شکایت مهریه زیاد شده دیگه واسه مه ...

دستت دردنکنه😍

برو دفتر خدمات الکترونیک بعد همونجا بگو میخوام مال توقیف بزنم خودشون برات انجام میدن  فقط باید ...

ماشینش قسط داره میشه؟

ماهی یه سکه؟؟؟؟؟؟ کی گفته

چون من درحال طلاقم اگه مرد چیزی داشته باشه اون پول میده بقیش ماهی یه سکه بهت میده

بچه ها بی زحمت واسه حال دلم دعا کنیدوصلوات بفرستید ممنون میشم 😔😔💔
چون من درحال طلاقم اگه مرد چیزی داشته باشه اون پول میده بقیش ماهی یه سکه بهت میده

شوهره من برقکاره و اسنپ فقط ماشین داره اونم قسط داره 

چجوریه واسه من

عزیزم اگه میتونی سوالمو جواب بده اگر نه هیچی

ناراحت نشو متاسفانه اينجا بعضيا ياد نگرفتن تو زندگي ديگران دخالت نكنن وقتي شرايط يكي و نميدونن قضاوتش نكنن

دلتو صاف كن ولش كن 

برات ارزوي موفقيت ميكنم

من وكيل نيستم جواب سوالتو نميدونم ميخواستم يكم همدردي باهات بكنم فقط يك سري سايتا هست كه وكيلا جواب ميدن اونجا ميتوني بپرسي

عزیزم ماهی یه سکه بهت میده

شغلش ثابت نیس و درامدش 

اسنپ‌ و برقکاریه مغازه هم نداره کاره برق میگیره 

جدیدا هم شده اسنپ فقط 

باید بده ۱سکه ماهی؟

شوهره من برقکاره و اسنپ فقط ماشین داره اونم قسط داره  چجوریه واسه من

بنظرم توقیفش نکن چون قسطیه قسط به گردن تو میفته مجبور میشی تو قسطاشو بدی 

بچه ها بی زحمت واسه حال دلم دعا کنیدوصلوات بفرستید ممنون میشم 😔😔💔