2777
2789

من دو روز ۲ تا سرم زدم  تاثیری داره در این که زایمان زود رس نگیری 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوده پرستاری ماماییا میگن سولفات منیزیم😅😅😂😂 چون منیزیمش مهمه سرم هم نیس چند سی سی ازشو ...

اصطلاحش همون سرم‌سولفاتی هست که استارتر گفتن

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
عزیزم خوده پرستاری ماماییا میگن سولفات منیزیم😅😅😂😂 چون منیزیمش مهمه سرم هم نیس چند سی سی ازشو ...

خوب واسه چیه

شما زدید

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
آره سرم‌سولفات اقباضات رو ساپرس میکنه. چندهفته هستین؟؟

عزیزم من هفته ۳۱ هستم شنبه میرم تو هفته ۳۲

خیلی استرس دارم نکنه تو ۸ ماه زایمان کنم

من کلا دو تا سرم زدم دیگه نمیدونم توش چقدر تزریق کردن

الان با این یعنی میکشم تا ماه ۹

دکتر به من گفت رحمت باز نشده ولی نرم شده

تو را خدا شما که میدونی  بگو

یه چیز دیگه من دیروز تا حالا که زدم حرکت نی نی م کم شده تاثیر داره

ولی امروزم یه کم دل و کمرم درد میکنه عین درد پریودی

من بیمارستان کار میکنم همون منیزیم سولفات میگیم

این دل درد و کمر درد طبیعی یه

عزیزم من هفته ۳۱ هستم شنبه میرم تو هفته ۳۲ خیلی استرس دارم نکنه تو ۸ ماه زایمان کنم من کلا دو تا س ...

ببین حتما برو امروز پیش دکترت.

شاید آمپول بلوغ جنین رو بزنن برات.

نه سولفات که‌تا اخر نخ ماه و تضمین نمیکنه انقباضات همون موقع رو سامرس میکنه

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
ببین حتما برو امروز پیش دکترت. شاید آمپول بلوغ جنین رو بزنن برات. نه سولفات که‌تا اخر نخ ماه و تضم ...

دکترم ۵ شنبه نبست من تازه دیروز مرخص شدم از بینارستان