2777
2789

تو دوران عقديم

شوهرم خيلي دلمو ميشكنه

من همه جوره هواشو دارم اما اون....

من هميشه و اكثر اوقات خونه مادر شوهرم ميمونم فقط به خاطر شوهرم كه ناراحت نشه و اينا

واقعا تو وضعيت هايي كه نبايد منو همه اعضاي خانواده ديدن

هميشه در حال كار كردن و سر و روي نا مرتب از بس كه وقت نميكنم به خودم برسم

شوهرمم هر دو هفته يبار منو شايد ببره يه دوري بزنيم

به چيزايي كه دوست دارم و هوس ميكنم اصلا توجهي نميكنه

ناراحت و عصباني هم كه هست هرچي دلش ميخواد به من و خانوادم ميگه

من يه بار بهش گفتم كلي يه چيزو

از وقتي اومد خونه انگار من وجود نداشتم 

انگار من نبودم

نه سلام نه عليك نه حرف و صحبتي

خلاصه دلمو خيلي شكست

امروز صبحم بهش سلام و صبح بخير گفتم اصلا جوابمو نداد

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مشکلش چیه؟

بي شعوره

ادعا ميكنه هيچي براي من كم نميزاره

منم خم به ابروم نميارم

ناراحتم ميكنه خيلي

اكثرا سرش تو گوشيه و با من حرف نميزنه

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
چقدررررر کار شما اشتباهه از اول تا اخر 

كجاش؟

چرا زیاد رفتی خونه مادرشوهرت خب دختر خوب، هر چیزی حد و حدودی داره

لباسايي كه اونجا داشتم جمع كردم از صبح زود اومدم خونه خودمون

بهشم نگفتم چون باهام حرف نميزنه

بي شعوره ادعا ميكنه هيچي براي من كم نميزاره منم خم به ابروم نميارم ناراحتم ميكنه خيلي اكثرا سرش ...

واقعا به نظرم نباید زیاد تو دست و پای خانواده شوهر بود

منم توی عقدم 

هفته ای 1 بار میرم تتزه با همین هفته ای 1 بار مادر شوهرم کلی حرف در اورده شوهرمو پر کرده

همش عزیزم همش یعنی رفتن و موندن و کار کردن و تحمل کردن  اینو میگم چون منم دقیقا همین کارهای ا ...

ميكم ديگه ميرم خونه خودمون من دختري از يه خانواده فوق العاده از هر نظري كه فكرشو بكني

خانوادش بي نظيرن،خيلي خوبن،خيلي مهربونن

اما خودش بد نيست خوبم نيست

ديگه نميرم مگر اينكه دعوتم كنن

واقعا به نظرم نباید زیاد تو دست و پای خانواده شوهر بود منم توی عقدم  هفته ای 1 بار میرم تتزه ...

مادر شوهر من هواي عروسارو داره

نه پسراش

البته ميبينه برخورد پسرشو با من ديگه

ديگه نميرم

شوهرم سياست نداره و اينكه اگه قراره خونه اونا تنها باشم

خونه خودمون عشق ميكنم و تنها ميشم

لباسايي كه اونجا داشتم جمع كردم از صبح زود اومدم خونه خودمون بهشم نگفتم چون باهام حرف نميزنه

بالاخره که بهت میگه چرا رفتی؟ اونموقع خیلی آروم با حوصله باهاش حرف بزن

تو ازدواجت تجدید نظر کن دوران عقد تازه دوران خوشی و خوش اخلاقیه ببین بعد که رفتین زیر یه سقف میخواد ...

دعوامون ميشه زنگ ميزنه به مامان من همه چيو گزارش ميده

خيلي ناراحتم ميكنه

خيلي زياد

بالاخره که بهت میگه چرا رفتی؟ اونموقع خیلی آروم با حوصله باهاش حرف بزن

حوصله سرش نميشه

شروع ميكنه داد و بي داد