2777
2789
وا چرا باید اطلاعاتمونو پاک  کنن خب ?

فقط تل اصلی با فیلتر‌شکن وصل کن اگ امنیت دوس داری😑

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه فیلترر شکن نصب میکنم یه روز اوکیه بعد دیگه کار نمیکنه

من از سکرتری مسترsecurity master استفاده میکنم همیشه کار میکنه سرعتشم فوق العادس

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
من از سکرتری مسترsecurity master استفاده میکنم همیشه کار میکنه سرعتشم فوق العادس

از گوگل پلی نصب کردی?حافظه گوشین پره گوگل پلی چیزی نصب نمیکنه چیکار کنم؟؟

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
از گوگل پلی نصب کردی?حافظه گوشین پره گوگل پلی چیزی نصب نمیکنه چیکار کنم؟؟

اره از اونجا نصب کردم فک کنم بازار هم داشته باشه

اره از اونجا نصب کردم فک کنم بازار هم داشته باشه

نه بازار فیلتـر شکن نداره.

نگفتی نمیدونی چیکار کنم بزاره نصب کنم؟همش میگه برنامه های اضافیو حذف کن

نه بازار فیلتـر شکن نداره. نگفتی نمیدونی چیکار کنم بزاره نصب کنم؟همش میگه برنامه های اضافیو حذف کن

خو این برنامه انتی ویروس و محفظ گوشیه ک وی پی‌ ان هم داره .فک میکنم داشته باشه هاا دیدم قبلا 

خب حافظتو خالی کن فایلات انتقال بده تو کارت حافظه یا برنامه و عکسای اضافی رو پاک کن

خو این برنامه انتی ویروس و محفظ گوشیه ک وی پی‌ ان هم داره .فک میکنم داشته باشه هاا دیدم قبلا  ...

اره دیدم نصب کردم ممنون

خو این برنامه انتی ویروس و محفظ گوشیه ک وی پی‌ ان هم داره .فک میکنم داشته باشه هاا دیدم قبلا  ...

عزیزم وی پی انش کدوم گزینه س،پیدا نکردم

عزیزم وی پی انش کدوم گزینه س،پیدا نکردم

ببخشید من دیشب گوشیم شارژش تموم شد خاموش شد

برنامت اولش اینجوری میاد مگ نه؟!

بعدش ک باز شد برنامه برات صفحه رو میکشی بالا رو گزینه ای ک روش شکل  کلیده و ابر اونو انتخاب میکنی وقتی واردش شدی رو اون دایره میزنی وی ‌پی انت شروع به کار میکنه

ببخشید من دیشب گوشیم شارژش تموم شد خاموش شد برنامت اولش اینجوری میاد مگ نه؟! بعدش ک باز شد برنامه ...

اها مرسی گلم