maryambano394 مدیر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 354 عنوان تل گرامم حذف شده خود به خود! چکار کنم چه برنامه ای نصب کنم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 28 پست مال شمام حذف شده؟ مرا عهدیست با جانان...❤💍💏 1398/02/19 | 02:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aryanaaa عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 3648 وا چرا باید اطلاعاتمونو پاک کنن خب ? فقط تل اصلی با فیلترشکن وصل کن اگ امنیت دوس داری😑 از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
دختر_همساده عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 12607 اطلاعتو برمیدارن از تو گوشیت و جوریه ک تو دیگه دسترسی بهشون نداری نمیدونم اینا ک مریضن کلا واااا😟 میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔 خداجونم تنهام نذار😢💔
دختر_همساده عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 12607 فقط تل اصلی با فیلترشکن وصل کن اگ امنیت دوس داری😑 اخه فیلترر شکن نصب میکنم یه روز اوکیه بعد دیگه کار نمیکنه میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔 خداجونم تنهام نذار😢💔
aryanaaa عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 3648 اخه فیلترر شکن نصب میکنم یه روز اوکیه بعد دیگه کار نمیکنه من از سکرتری مسترsecurity master استفاده میکنم همیشه کار میکنه سرعتشم فوق العادس از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
دختر_همساده عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 12607 من از سکرتری مسترsecurity master استفاده میکنم همیشه کار میکنه سرعتشم فوق العادس از گوگل پلی نصب کردی?حافظه گوشین پره گوگل پلی چیزی نصب نمیکنه چیکار کنم؟؟ میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔 خداجونم تنهام نذار😢💔
aryanaaa عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 3648 از گوگل پلی نصب کردی?حافظه گوشین پره گوگل پلی چیزی نصب نمیکنه چیکار کنم؟؟ اره از اونجا نصب کردم فک کنم بازار هم داشته باشه از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
دختر_همساده عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 12607 اره از اونجا نصب کردم فک کنم بازار هم داشته باشه نه بازار فیلتـر شکن نداره.نگفتی نمیدونی چیکار کنم بزاره نصب کنم؟همش میگه برنامه های اضافیو حذف کن میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔 خداجونم تنهام نذار😢💔
aryanaaa عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 3648 نه بازار فیلتـر شکن نداره. نگفتی نمیدونی چیکار کنم بزاره نصب کنم؟همش میگه برنامه های اضافیو حذف کن خو این برنامه انتی ویروس و محفظ گوشیه ک وی پی ان هم داره .فک میکنم داشته باشه هاا دیدم قبلا خب حافظتو خالی کن فایلات انتقال بده تو کارت حافظه یا برنامه و عکسای اضافی رو پاک کن از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
دختر_همساده عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 12607 من از سکرتری مسترsecurity master استفاده میکنم همیشه کار میکنه سرعتشم فوق العادس میشه عکس برنامه رو بدی؟پیداش نکردم میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔 خداجونم تنهام نذار😢💔
دختر_همساده عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 12607 خو این برنامه انتی ویروس و محفظ گوشیه ک وی پی ان هم داره .فک میکنم داشته باشه هاا دیدم قبلا ... اره دیدم نصب کردم ممنون میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔 خداجونم تنهام نذار😢💔
دختر_همساده عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 12607 خو این برنامه انتی ویروس و محفظ گوشیه ک وی پی ان هم داره .فک میکنم داشته باشه هاا دیدم قبلا ... عزیزم وی پی انش کدوم گزینه س،پیدا نکردم میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔 خداجونم تنهام نذار😢💔
aryanaaa عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 3648 عزیزم وی پی انش کدوم گزینه س،پیدا نکردم ببخشید من دیشب گوشیم شارژش تموم شد خاموش شدبرنامت اولش اینجوری میاد مگ نه؟!بعدش ک باز شد برنامه برات صفحه رو میکشی بالا رو گزینه ای ک روش شکل کلیده و ابر اونو انتخاب میکنی وقتی واردش شدی رو اون دایره میزنی وی پی انت شروع به کار میکنه از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
دختر_همساده عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 12607 ببخشید من دیشب گوشیم شارژش تموم شد خاموش شد برنامت اولش اینجوری میاد مگ نه؟! بعدش ک باز شد برنامه ... اها مرسی گلم میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔 خداجونم تنهام نذار😢💔
aryanaaa عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 3648 اها مرسی گلم خواهش میکنم💕 از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌