2777
2789

من خودم ۶ ساله عروسی کردم شوهرم کارمنده خونه ام نداریم😔😔

میخوام شما ام بگین تا من ببینم من چقدر بدبختم؟؟

ببخش استاتر

دوستان واسه مادرم دکتر سرطان تشخیص داده تو رو خدا دعا کنید اشتباه باشه تو رو خدا یکی یه صلوات بدید چند روزه دکتر بهم گفته کسی خبر نداره تنهایی دارم دق میکنم

انقدر بغض قورت دادم دارم خفه میشم

پست هاتون رو میخونم ببخشید جواب نمیدم 

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد ۳ سال عروسی یه خونه خریدیم که دادیم اجاره و باز بعد یک سال فروختیم یکم بزرگ تر خریدیم باز دادیم اجاره اگه خدا قسمت کنه برج ۵ امسال میریم توش ایشالله یعنی بعد ۶ سال و با کلی بدهی قرض و وام و قرعه کشی تقریبا خونه ایی که گرفتیم از نظر مالی ۳ برابر اون خونه اولیه اس 

شوهرمم میوه فروشه

ببخش استاتر دوستان واسه مادرم دکتر سرطان تشخیص داده تو رو خدا دعا کنید اشتباه باشه تو رو خدا یکی یه ...

اللهم صلی علی محمد وال محمد انشالله اشتباهه عزیرم😔

آنه عربی وافتخر و الی مایعجبه ینتحر  

عزیزم چیزی ک با سختی ب دست نیاد قدرش رو نمیدونی من  ۱ساله و نیم ازدواج کردم  بابام چن ماه پیش برام خونه خرید واقعا از خیلی چیزام ازدم پول پس انداز کردم چون میخواستم طلاهامم بفروشم خونه بخریم ولی دست باام درد نکنه برام خرید الانم قراره پس اندازمو بدم ماشین من حتی ماه عسلم نرفتم