2777
2789
عنوان

خواهرا بیاین نظر سنجی داریم

172 بازدید | 23 پست

شاید بگین دیونم ولی الان چند سالی میشه عدد 32"23"33"اینا برام تکرار میشه مثلا میرم پروفایل کسی و ببینم میبینم 23" تا عکس داره همون لحظه به ساعتم نگاه میکنم 23 میزان باطری32... یعنی باورتون نمیشه در روز چند بار اتفاق میفته حالا راجع بهش تحقیق کردم گوگل و اینطوری نوشته بود:

فرشته ها با اعداد مارو صدا میزنن که هواسم بهت هست... 

حالا برای کی اتفاق افتاده.. ممنون میشم ببینم پیش اومده واسه کسی یا نه به هر کی میگم مسخرم میکنن.. 

تعداد رای : 34
نظرسنجی
بله
11
32%
خیر
23
67%
هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

هستین

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر جالب و تامل برانگیز.من تا حالا توجه نکردم نمیدونم پیش اومده یا نه.

دراین زمانه بی هیاهوی لال پرست...خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا...برای این همه ناباور خیال پرست
😐

شمام همین الان گفتی دیونم با این ایموجی😢

نمیدونم  باور میکنین اگه باور نمیکنین گوگل اینو سرچ کنین" اعدا تکراری"

تو چه بازه زمانی براتون اتفاق افتاد؟

دراین زمانه بی هیاهوی لال پرست...خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا...برای این همه ناباور خیال پرست

آره یک مدت مثلا ساعت رو میدیدم 13،31 مثلا اینجوری بود .یا 22،22

تا چشمم میفتاد اینجور بود 

منم شنیدم نشونه هست.

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا