به نظر من غریبه بهتره چون فامیل هر چی هم خوب باشه یه دلخوری ها یا آتو ها از هم دارن که ممکن وارد زندگی این زوج هم بشه و یا سر یک اختلاف کوچیک همه حرفای خانواده ها هم قاطی قضیه بشه ولی درکل خوب خوبه چه فامیل چه غریبه تنها حسن ازدواج فامیلی اینه که شناخت بیشتری هست!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فامیل بهتره غریبه بایه سیستم دیگه یه فرهنگ دیگه یه عادتای دیگه آدم خل میشه من 7 ساله دارم افسوس میخورم با غریبه ازدواج کردم به خواهرم میگم دعا کن به فامیل شوهر کنی مثل خواهر بزرگم به مامانم میگم واسه داداشم حتما ازفامیل زن بگیرنه غریبه
منم میگم غریبه.من با فامیل ازدواج کردم ولی فامیل خیلی خیلی خیلی دور.ولی بعضی از مهمونی هارو مادر شوهرم اینا میگن نریم مامانم اینا میگن بریم واقعا این وسط ما گیج میشیم.
من میگم فامیل. اگه عروس غریبه باشی هر کاری کنی غریبهای خیلی چیزها رو ازت پنهون میکنند تو مهمونیاشون واقعا غریبه ام منو تو خودشون راه نمیدن صمیمی نمیشن همیشه با هم تعارف داریم
پدرم با صدای دلنشین قلبت زنده ام بمان وبدان که دوستت دارم