2777
2789
عنوان

دلم گرفته قد یه دنیا

111 بازدید | 7 پست

پسرم همیشه مریض و توراه دکتره پدرو مادرم پیرشدن و ناراحتی اعصاب دارن همیشه هم دستمون خالیه اومدن خونمون تفریح دستمون خالی شده همش جلوشون چایی میارم رفتم میوه بخرم قیمت ها خیلی بالا بود نداشتم شرمندم پیششون😞😞😞

از خودم و این زندگیم متنفرم از اینکه همه چی گرونه وارزوی خیلی چیزآ تو دلمونه کیا مث من دلگیرن 😞😞😞

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…

کاش مشکل فقط پول باشه عزیزم

سرطان نیفته تو هیچ خونه ای آمین

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درکت میکنم منم مشکل مالی داریم.  گذشته از اینا مادرم هم مريضه چون پیره نق زیاد میزنه ، دلم خون شده 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

این جمله رو با خودت تکرار کن .وااااقعا عالی وتجربه شدس.

من عاشق پولم وپولم عاشق من .  هر لحظه هرثانیه هر دقیقه بیسترو بیستر به سمتم میاد.

ذکر یاباسط هم عالیه.به ابجدش هر روز یاباسط رو بخون.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

میدونم بی پولی خیلی سخته وای بازم هیچی سلامتی نمیشه،پدرو مادرتو بردار ببر پارک نزدیک خونتون روحیشون عوض بشه ۴تا بستنی هم بخورید،سعی کن با روی و خوش و خنده ازشون پذیرایی کنی اونا که توقع چیزی ندارن