پسرم همیشه مریض و توراه دکتره پدرو مادرم پیرشدن و ناراحتی اعصاب دارن همیشه هم دستمون خالیه اومدن خونمون تفریح دستمون خالی شده همش جلوشون چایی میارم رفتم میوه بخرم قیمت ها خیلی بالا بود نداشتم شرمندم پیششون😞😞😞
از خودم و این زندگیم متنفرم از اینکه همه چی گرونه وارزوی خیلی چیزآ تو دلمونه کیا مث من دلگیرن 😞😞😞
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این جمله رو با خودت تکرار کن .وااااقعا عالی وتجربه شدس.
من عاشق پولم وپولم عاشق من . هر لحظه هرثانیه هر دقیقه بیسترو بیستر به سمتم میاد.
ذکر یاباسط هم عالیه.به ابجدش هر روز یاباسط رو بخون.
جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییلشموئیلرافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. . از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم مرسی که هستی.
میدونم بی پولی خیلی سخته وای بازم هیچی سلامتی نمیشه،پدرو مادرتو بردار ببر پارک نزدیک خونتون روحیشون عوض بشه ۴تا بستنی هم بخورید،سعی کن با روی و خوش و خنده ازشون پذیرایی کنی اونا که توقع چیزی ندارن