2777
2789
عنوان

فواید روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2723 بازدید | 24 پست
روزه بیش از حد البته سردی مزاج میاره ومتاسفانه ام اس. البته منم شنیدم

در کتاب اولین دانشگاه آخرین پیامبر فواید روزه داری رو از زبان اهل علم و دانشمندان نقل کردند (کتاب چندین جلده وبه بررسی علمی آموزه های اسلامی پرداخته )

خدای متعال خالق بدن ماست وبه آنچه صلاح و ضرر ماست آگاه تره 

یک ماه روزه ی واجب در طول سال علاوه بر آثار نعنوی فراوان مانع از میکروبی شدن معده وسرطانی شدن معده میشه 

البته اگه به شکل درست روزه بگیرند وافطار و سحر مثل قحطی زده ها نخورند  

درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مضرات روزه از ديدگاه علمي و پزشكي: هنگامی که بدن با کمبود انرژی مواجه می‌شود بدن طی فرآیندی به نام ...

اون پزشکانی که این نظر رودارند حتم وحتما مسلمان نیستند.

شماهم تحقیق کن الکی به حرف پزشکی که بی بند وبار است وهدفش فقط تخریب اسلام هست گوش نده 

برشما باد به تحقیق نه تقلید

درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤
مضرات روزه از ديدگاه علمي و پزشكي: هنگامی که بدن با کمبود انرژی مواجه می‌شود بدن طی فرآیندی به نام ...

برفرض پذیرش فرآیند کاتابولیسم ،کاهش میل جنسی از عوارضشه و این بدیهیه چون از مبطلات روزه ارتباط جنسی 

اما خستگی و افسردگی و... چیزهایی هستند که طیف عظیم روزه داران در خودشون نمیبینند چون همین روزه داران در ایام اعتکاف ماه رجب سه چهار ساعت دعای طولانی ام داوود رو انجام میدن که این نشون میده افسرده نیستند 

چون آدم افسرده دعا نمیکنند 

خسته نیستند چون آدم خسته 4ساعت دعا نمیخونه و....

واینها جز وساوس ابلیس چیزی نیست

درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤
مادربزرگ من نه روزش ن نمازش هیچکدوم قضا نمیشد.بنده حدا خیلی ام خوب و مهربون بود ولی به بدترین شکل مم ...

عزیزم امام حسین چه طوری شهید شد؟؟؟؟

ایشون به بدترین وجه ممکن نبود؟

انسان بدی بود؟؟؟

اینها ملاک نیست که قضاوت کنیم که اون کسی که بد مرده وبا درد مرده انسا بدی بوده و آنکه خوب مرده انسان خوبی

حضرت موسی وقتی به کوه طور رفت یکی از خوبان امتش با اوبود  اوپای کوه موند و حضرت بالای کوه اومد 

وقتی حضرت برگشت دید که درنده ها کشنتش

به موسی وحی شد که این بنده ی خوب من نزد من گناهی داشت وچون عاشقش بودم خواستم که در آخرت بدون عذاب باشه

درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤
عزیزم امام حسین چه طوری شهید شد؟؟؟؟ ایشون به بدترین وجه ممکن نبود؟ انسان بدی بود؟؟؟ اینها ملاک نی ...

من چیزیو ک دیدم گفتم.نظرمم این نبود ک روزه بده.ولی شما با این تاپیکی ک زدی داری میگی روزه عالیه و هرکی نگیره ضرر کرده.من‌نمیدونم چرا تو این سایت همه دلشون میخواد باوراشونو ب ادم تحمیل کنن.ضمنا شما خودت داری میگی پیامبر گفته یکی از فواید روزه مرگ راحته.ک من اصللا اینو قبول ندارم.با این تاپیکاتون باعث میشید هرکی روزه نگیره بد جلوه کنه.

نقل یک حدیث تحمیل عقاید نیست

حدیثی ک نقل کردی گل وبلبل بود.اونایی ک هیچی نمیدونن میان میگن به به چ خوبه روزه گرفتن اوناییک نمیگیرن احمق ان.درحالیگه واقعیت بیرحمتر از این حرفاس ک با ی روزه گرفتن ادم اینهمه خوشبحالش بشه.

حدیثی ک نقل کردی گل وبلبل بود.اونایی ک هیچی نمیدونن میان میگن به به چ خوبه روزه گرفتن اوناییک نمیگیر ...

شما واقعیت رو اشتباه فهمیدی .... 

شما سوال کردی منم جواب دادم و شما اصلا به مطلبی که گفتم فکر نکردید ،

شما دوست دارید واقعیت رو اون جور که دوست دارید نشون بدید نه آنچه که هست 

مادر بزرگ و روزه گرفتن و مرگ سخت فقط یه مشکل از اعتقادات شماست 

اون قدر چیزهای بی ربط رو به دین نسبت میدید که هیچ قشنگی دین براتون نداره

چون حرفاتون منطقی نبود بلکه از یه ناراحتی و دل زدگی از دین است تاپیک رو قفل میکنم 

یه وقتی اگه باخودتدخلوت کردی و خواستی آشنا بشی با دینت  هر ساعتی ازشب بهم درخواست دوستی بده در خدمتت هستم   

درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤