2777
2789

قرار شد هر روز یک نکته حقوقی باهاتون ب اشتراک بزارم 

⭕️ثبت_نکاح_موقت ماده ۲۱ قانون حمایت از خانواده نظام حقوقي جمهوري اسلامي ايران در جهت محوريت و استواري روابط خانوادگي، نکاح دائم را که مبناي تشکيل خانواده است مورد حمايت قرار مي دهد. نکاح موقت نيز تابع موازين شرعي و مقررات قانون مدني است و ثبت آن در موارد زير الزامي است: 

۱ـ باردارشدن زوجه 

۲ـ توافق طرفين

۳ـ شرط ضمن عقد تبصره 

ـ ثبت وقايع موضوع اين ماده و ماده (۲۰) اين قانون در دفاتر اسناد رسمي ازدواج يا ازدواج و طلاق مطابق آيين نامه اي است که ظرف يک سال با پيشنهاد وزير دادگستري به تصويب رئيس قوه قضائيه مي رسد و تا تصويب آيين نامه مذکور، نظام نامه هاي موضوع ماده (۱) اصلاحي قانون راجع به ازدواج مصوب ۲۹/۲/۱۳۱۶ کماکان به قوت خود باقي است.

در ضمن دوستان ازدواج مجدد فقط با رضایت زوجه امکان پذیر هست و در صورت عدم رضایت زوجه مرد فقط قادر ب ازدواج موقت هست ک اگه بخواد ثبتش کنه باید ب دادگاه مراجعه کنه و دادگاه هم ب دلیل عدم رضایت زوجه اول،مرد رو جریمه میکنه 

و نکته دیگه اینه ک کسی ک مثلا دوتا زن داره و میخواد زن سوم بگیره 

رضایت دو تا زن واجبه نه فقط اخرین زوجه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد ثبت صیغه در مواردی که اجبار ایجاب میکنه، در صورت ثبت زن حق طلاق گرفتن رو هم پیدا میکنه البته.

گفتم منم یه نیمچه نکته بگم 

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)

من تو دفتر ازدواج و طلاق كارميكنم الان ٦ساله و گفته هاتون كاملا درسته درضمن در عقد موقت اگر زوجه بارداربشه فقط اسم بچه داخل شناسنامه هاي زوجين ثبت ميشه البته اگر نخوان موقتو دائم كنن! ك دائم كردنشم قوانين خودشو داره

😪😪😪

چه جریمه ای میشه مرد؟ 

من فقط شنیدم زن میتونه ادعای طلاق با مهریه کنه

بعد اگه همسرت ازدواج موقت داشته باشه چطور میتونه زن اینو اثبات کنه و جدا بشه؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چه جریمه ای میشه مرد؟  من فقط شنیدم زن میتونه ادعای طلاق با مهریه کنه بعد اگه همسرت ازدواج مو ...

عزيزم تا همسراول مداركي دال بر داشتن همسرموقت شوهرش پيدا نكنه و فقط برپايه ي ادعاباشه خانم كاري ازش برنمياد مدرك منظظورم همون صيغه نامس

😪😪😪
چه جریمه ای میشه مرد؟  من فقط شنیدم زن میتونه ادعای طلاق با مهریه کنه بعد اگه همسرت ازدواج مو ...

جریمه نقدی میشه 

دیگه بستگی داره ک ازدواج موقتش چطور صورت گرفته 

بعضی ازدواج ها صیغه نامه داره بعضیا نه لفظیه

ممنون صدام زدی ...

اره منم به همین فکر میکردم که تا اجازه زن اول نباشه 

مرد نمیتونه دومی رو عقد کنه .....

زیاد دیده بودم که خانمی چند ساله صیغه شده ولی نتونسته عقد کنه .

راستی یه سوال ؟زنی که صیغه است و بچه دار میشه 

به بچه صیغه ...ارثی میرسه ؟

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
عزيزم تا همسراول مداركي دال بر داشتن همسرموقت شوهرش پيدا نكنه و فقط برپايه ي ادعاباشه خانم كاري ازش ...

بعد اگه ثابت شد میتونه طلاق با مهریه بگیره؟ 

و اینکه بجز صیغه نامه اگه فیلمی داشته باشه که اینا با هم تو یه خونه میرن یا کلا با هم هستن هم میتونه ارائه کنه که مرد بگه اون خانوم چکاره اش بوده و مجبور بشه بگه صیغه شه؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بعد اگه ثابت شد میتونه طلاق با مهریه بگیره؟  و اینکه بجز صیغه نامه اگه فیلمی داشته باشه که این ...

اره عزيزم حتما ميتونه واينكه اگر عكس يافيلم ياشاهدي براين مبنا باشه خيلي كمك كننده هستش درضمن اگر رابطه نامشروع بينشون ثابت بشه جريمه نقدي شلاق و دربعضي موارد تا٦ماه زنداني داره حتي اگر خانمي ك اقا باهاشون رابطه دارن مطلقه باشه

😪😪😪
ممنون صدام زدی ... اره منم به همین فکر میکردم که تا اجازه زن اول نباشه  مرد نمیتونه دومی رو ع ...

خواهش میکنم عزیزم 

فرزند حاصل ازدواج موقت هیچ فرقی با فرزند ازدواج دائم نداره و تمام حقوق و نفقه فرزند بر پدر واجبه 

اما زن هیچ گونه ارثی ب او نمیرسد