2777
2789
عنوان

وسايل اضافي واسه جهيزيه نخريد

| مشاهده متن کامل بحث + 3976 بازدید | 213 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بستگی به سلیقه خود ادم داره برای ما خرید خود گوشت هزینش بیشتره از شهروند اماده میگیریم

کلا گوشت چرخ کرده آماده خوب نیس،غیر بهداشتیه چون نمیشورن

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
خب عزیزم عروس هم تا نیفته تو زندگی ک نمیدونه چی بیشتر به کارش میاد چی نمیاد ک مثلا من بیشتر غذاهامو ...

دیگه عروس مادرشو میبینه ک از چی بیشتر استفاده میکنه

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗
اره اونا هم خوبه،ولی واسه یخ زدایی و گرم کردن غذا ونون ماکروفر بهتره

مايكروفر خيلي گرون شده همين يخچال و لباسشويي بگيرن غنيمته بخدا حالا يخزدايي زودتر از فريزر بزارن بيرون 

افرین کاسه دار😂😂😆

فکر کردم جدیده من ندیدم😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
زود پز ارامپز پلوپز جارو شارژی بخارشو سرخ کن

زودپز؟😲

من همه چیزو تو زودپز میپزما

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
سبزي خرد كن و چرخ گوشت ديگه واقعا بيمعني شدن

دقیقا.من هیچ کدومونخریدم ..مامانم سبزی خردکن داره خییلی سال پیش خرید..قبلا استفاده میشدازش الان چندساله داره خاک میخوره...

البته ب گوشت چرخی بیرون زیاداعتمادی نیس ماگوشتومیگیریم میدم مامانم یامادرشوهربرام چرخ میکنه...

یه 
مثلا برای ما واجب که پدرم دام داری داره اخه دام سر میبریم مثلا ب ماهم میده 

اره خود ادم باید بدونه ب چی نیاز داره ب چی نیاز نداره دیگران نمیتونن نظر بدن.

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗
مايكروفر خيلي گرون شده همين يخچال و لباسشويي بگيرن غنيمته بخدا حالا يخزدايي زودتر از فريزر بزارن بير ...

اره واقعا گرون شده

ولی واسه کسی که شاغله واقعا واجبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40