2777
2789
عنوان

وسايل اضافي واسه جهيزيه نخريد

| مشاهده متن کامل بحث + 3976 بازدید | 213 پست
اخه گوشکوب برقی و ساندویچ سازو میخاین چیکار بعضیا گازشون فر داره بازم فر خریدن

اره من گازم فره اینجا تو یه تاپیک گفتم برگشت گفت پس ماکرویو نمیگیری 😩

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
ساندویچ سازم بد نیس من باهاش مهمون راه انداختم و اسنک درست کردم ولی واقعا الان تو این شرایط اصلا و ...

منم گوشتكوب برقي دارم دوبار بيشتر استفاده نشد حوصله تميز كردنشو ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساندویچ سازم بد نیس من باهاش مهمون راه انداختم و اسنک درست کردم ولی واقعا الان تو این شرایط اصلا و ...

اره خب عزیزم منم بسته به شرایط میگم واقعا سخت شده

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

ما هر روز از ماشین ظرفشویی استفاده میکنیم...گاهی روزی دوبار روشن میکنیم...اگه نباشه کارای خونه میمون ...

مخصوصا وقتی مهمون داری واقعا عالیه

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

خانما زندگی همه مثل هم نیست واسه همه نسخه نپیچید.یکی سرخکن ب کارش میاد یکی نمیاد.

نمونش من ساندویچ ساز و سرخکن عصای دستمه

بجاش اصلا از زودپز استفاده نمیکنیم.باید عروس ببینه چی احتیاج داره چی نداره وگرنه همه وسیله ها کاربرد خودشو توی زندگی داره

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗
شما استفاده میکنی....یه روغن مایع کااامل‌ باید بریزی داخلش بقیه روغنه هم حروم‌ میشه

برا مهمونی خوبه اره روغن زیادمیخاد

خداجونم ممنون از معجزه ی قشنگت...مواظب پسرقشنگم باش..😍😍
اون که دیگه بهشته 😁

اره 

مهمونا هم خوشحال میشن😂لازم نیست بیان کمک کنن تو شستن ظرف

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
منم میخوام گاز فردار بخرم باهاش خیلی راحت ترم تا با ماکروفر

ماکروفر بهتره چون واسه یخ زدایی و گرم کردن نون میتونی ازش استفاده کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40