2777
2789

سلام دوستان خواهش میکنم هر کی چیزی میدونه اینجا بگه .خواهرم 7 ماهه حامله هست گفتن جفت سر راهی داری که تمام دهانه رحم رو پوشونده و احتمالا چسبندگی هم داری اینجا عملش نمیکنن گفتن برید تبریز یه بیمارستان مجهز .کسی تا حالا همچین عمل سختی داشته که باعث بشه اتفاقی براش بیفته؟؟خواهش میکنم دکتر خوب واسه عملش اگه میشناسین معرفی کنین

خدایا هزاران مرتبه شکر که صدامو شنیدی .....

من خودم جفتم پایین بود جای خوب و دقیقی میرفتم سونو  ولی ماه اخر سونومو عوض کردم که البته اشتباه بدی بود.بعداون گفت جفتت دیگه پایین نیس و اصلا نفهمید چسبندگی دارم به همین خاطر طبیعی زایمان کردم ولی بعدش واقعا سخت بود چون جفت چسبندگی داشت و نمیومد و دکتروپرستار وماما همه بالاسرم بودن و خدای بزرگم واقعا کمک کرد که بچه م سالم دنیااومد و خودم رو هم خدا کمک کرد وگرنه خیلی اوضاع خطرناکی بود.آخرش کورتاژ شدم.خداروهزاران بار شکرمیکنم که بسلامت گذشت

ولی ابجی شمانگران هیچی نباشه چون میخوان سزارینش کنن  و دیگه احتمال اینطور خطراتی نداره.به منم گفتن اگه ازچسبندگی خبرداشتن عمل میکردن که مشکلی پیش نیاد.به امیدخدا  آبجیت اصلانترسه توکل کنه و اینکه دکترا کارشونو بلدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عملش سخت نیست نگران نباشین خوبیش اینه که احتمال چسبندگی رو که دادن دیگه گفتن بره سزارین اگه بگن رده ...

خیلی ممنون عزیزم که جواب دادی .آره گفتن باید سزارین بشی واقعیتش خیلی نگرانیم میگن مواقع چسبندگی  اگه خونریزی کنترل نشه رحم رو در میارن اینم خیلی جوونه همش 27 سالشه و بچه ی دومشه 

خیلی ممنون عزیزم که جواب دادی .آره گفتن باید سزارین بشی واقعیتش خیلی نگرانیم میگن مواقع چسبندگ ...

اون واسه کساییه که چسبندگی زیاد دارن و مشکلات زیاد. آبجی شما انشاءالله اونطورنیس وگرنه تاحالا علائمش خودشو نشون میداد.نه نترسین و بهش روحیه بدین   من بعد طبیعی بخاطر چسبندگی کلی خونریزی داشتم دوواحد خون تزریق کردن واسم که خداروشکر میگم کلا خدا کمک کرد و بخیر گذشت حالا که فکرمیکنم میبینم میتونسته خدایی نکرده چه اتفاقایی بیفته اما خدابزرگه.و اینکه سزارین که بکنن چسبندگی رو هم حل میکنن نگران نباشین اونا همه ی تلاششون حفظ سلامت مریضشونه.واسه

منم دعاکنید انشاءالله وقتی بچه دومیمو خواستم بیارم بسلامتی باشه  مرسی

اون واسه کساییه که چسبندگی زیاد دارن و مشکلات زیاد. آبجی شما انشاءالله اونطورنیس وگرنه تاحالا ...

ایشالا عزیزم خدا هم تو رو هم بچت رو حفظ کنه .کلا همه چیز دست خداست معلوم نیست چی سر آدم میاد ایشالا خیر میشه آخر همه کارا

من دختر خالم بچه دومش رو که سزارین کرد چسبندگی شدید داشت و خدا رحمش کرد جوری که پرستاره اومده بود بیرون گفته بود متاسفانه فقط یچه رو تونستیم نگه داریم. 

خلاصه بخیر گذشت اما دکتر بهش گفت دیگه نباید بچه دار بشه

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
من دختر خالم بچه دومش رو که سزارین کرد چسبندگی شدید داشت و خدا رحمش کرد جوری که پرستاره اومده بود بی ...

این چسبندگی هم انگاری تازگیا مد شده والا .خدا همه مامان ها و بچه ها رو سر زایمان حفظ کنه خیلی خطرناک هست

بروبیمارستان الزهرامخصوص بارداریهایه پرخطره زن داداشم همینطوری بود پزشکش گفته به احتمال ۹۰درصدرحمشودرمیارن ولی خدارو شکر عملش عالی بود وبچه سالم هفته سی وششم سزارین شد سیمین تقوی عالیه دکتر فرزدی هم شنیدم عالیه

بروبیمارستان الزهرامخصوص بارداریهایه پرخطره زن داداشم همینطوری بود پزشکش گفته به احتمال ۹۰درصدرحمشود ...

عزیزم زنداداش شما رو کی عمل کرد؟؟